Το Red Bull X-Fighters για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Νίκος Τσιώκος
Το Red Bull X-Fighters για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Το Red Bull X-Fighters έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται υπερθέαμα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου στις 12 Ιουνίου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όσοι Έλληνες... γουστάρουν να παρακολουθούν αναβάτες να κάνουν... κόλπα στον αέρα θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν αυτό από κοντά τον ερχόμενο Ιούνιο. Συγκεκριμένα, στις 12 του επόμενου μήνα το Red Bull X-Fighters έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Το κορυφαίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FMX ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο από το Μεξικό και ετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο της σεζόν στην Αθήνα πριν πάει σε Μαδρίτη (10/7), Πρετόρια (12/9) και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (30/10). Όσο για το μέρος που θα λάβει χώρα το... σόου, επιλέχτηκε το ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων στον Διόνυσο.

Από εκεί εξάγεται το μάρμαρο από τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το χτίσιμο του μνημείου της Ακρόπολης, αλλά και άλλων Κλασσικών, Ελληνιστικών και Ρωμαϊκών αριστουργημάτων. Έτσι, οι αναβάτες του Red Bull X-Fighters υπόσχονται υπερθέαμα, με την... παράσταση να ξεκινάει στις 21:30 το βράδυ της 12ης Ιουνίου.

Τέλος, όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτή την εμπειρία μπορούν να προμηθευτούν το συντομότερο δυνατόν τα εισιτήριά τους, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση αυτών. Μάλιστα, διεξάγεται και κουίζ, στο οποίο άπαντες μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν διπλά εισιτήρια κάθε εβδομάδα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ ενόψει της σεζόν που ξεκίνησε πριν από δύο μήνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!