We are Family!

Γιώργος Βαρίνος
We are Family!
Το τραγούδι που έγραψε ο Nile Rodgers από τους Chic για τις Sister Sledge ταιριάζει γάντι ως τίτλος στην μεγάλη οικογένεια των V-Strom στα 650 και 1000 κ.εκ. που πρόκειται μάλιστα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την υπάρξη της νέας DL250 που θα φτάσει στη χώρα μας τον Οκτώβριο με τιμή 5.295.

Σε μια παρουσίαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, στο Ιsland της Βάρκζας, η Suzuki παρουσίασε τα μοντέλα 2017, της οικογένειας των πολύ δημοφιλών V-Strom. Tα μοντέλα V-Strom πριν ξεσπάσει η κρίση αποτέλούσαν τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Ειδικά το V-Strom 650 ήταν για χρόνια το best seller μοντέλο της Ελληνικής αγοράς, ταιριάζοντας απόλυτα στις ανάγκες των Ελλήνων αναβατών. Ωστόσο και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης τα πήγε πολύ καλά, πιστοποιόντας με τον καλύτερο τρόπο πως ήταν ένα εξαιρετικό «προϊόν» που η αγορά δικαιωματικά αγκάλιασε.
Αν και τα προηγούμενα χρόνια η Suzuki έκανε στροφή εστιάζοντας στην παραγωγή μοτοσυκλετών για τις αναδυόμενες αγορές της Ασίας κυρίως, το 2017 άλλαξε φιλοσοφία και αποφάσισε να γυρίσει σε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Την κατασκευή μεγάλων σε κυβισμό μοτοσυκλετών και για τις υπόλοιπες αγορές.

Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!