Σε... ρυθμούς Formula1 οι Aston Martin, Cosworth

Gazzetta team
Σε... ρυθμούς Formula1 οι Aston Martin, Cosworth
Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Aston Martin και Cosworth βρέθηκαν στη συνάντηση των κατασκευαστών κινητήρων της Formula1.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Να προσαρμόσουν τους τωρινούς κινητήρες και να δημιουργήσουν νέες προδιαγραφές από το 2021 και μετά προσπαθούν οι κατασκευαστές των κινητήρων της Formula1. Αυτή τη στιγμή είναι οι Ferrari, Mercedes, Renault και Honda, όμως φαίνεται ότι έχουμε κι άλλους υποψήφιους για να μπουν στο... παιχνίδι.

Στη συνάντηση που έγινε τον περασμένο Μάρτιο είδαμε τη Lamborghini να είναι παρούσα, ενώ έγινε άλλη μία τη Δευτέρα (3/7). Σε αυτή, λοιπόν, το παρών έδωσαν και οι Aston Martin, Cosworth, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα motorsport.com.

Η δεύτερη έχει εμπλακεί ξανά στο παρελθόν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ξέρει πολύ καλά πού πάει να μπλέξει, όμως φαίνεται ότι τέτοιο στόχο έχει και η πρώτη. Βέβαια, στην παρούσα φάση η συμμετοχή εταιρειών σε τέτοιες συναντήσεις δε σημαίνει ότι αυτόματα θα πρέπει να μπουν και στο άθλημα, παρά μόνο ότι εξετάζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η επόμενη συνάντηση αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο, πριν τη συνεδρίαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στις 21 εκείνου του μήνα, ενώ η ίδια ιστοσελίδα επικαλείται πηγή ότι θα γίνει συνάντηση και σε ατομικό επίπεδο με τις πλευρές που ήταν παρούσες σε αυτή που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!