Το Batmobile με Lego! (vid)

Νίκος Τσιώκος
Η Chevrolet είπε να το διασκεδάσει λίγο και έφτιαξε το Batmobile με Lego ενόψει της προώθησης της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Την ευκαιρία να δουν κάτι ξεχωριστό έχουν όσοι επισκέπτονται το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Ο λόγος για το Batmobile, το οποίο είναι φτιαγμένο με Lego. Για την κατασκευή του... φρόντισε η Chevrolet, η οποία... ξόδεψε 222 ώρες για τον σχεδιασμό και 1833 ώρες για τη συναρμολόγηση, ενώ χρειάστηκε 344187 Lego.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων, την «The LEGO Batman Movie», η οποία θα προβληθεί για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στις 10 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, οι διαστάσεις του είναι πραγματικές, με 5,18μ. μήκος, 2,82μ. πλάτος, 2,11μ. ύψος και 769 κιλά βάρος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!