O Κλάρκσον λανσάρισε το πρώτο «Youporn για αυτοκίνητα» (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Το πρώτο «Youporn για αυτοκίνητα», όπως το περιέγραψε ο ίδιος, λανσάρισε ο Τζέρεμι Κλάρκσον και πρόκειται για το DriveTribe.
Κάτι καινούριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να φέρει ο Τζέρεμι Κλάρκσον. Ο γνωστός παρουσιαστής λανσάρισε το DriveTribe, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε ως το «Youporn για αυτοκίνητα».
Βέβαια, για την ώρα αυτό είναι λίγο κενό, καθώς είναι πολύ φρέσκο, όμως με μεγάλη προσπάθεια μπορεί να εξελιχθεί σ' ένα πλήρως ανεπτυγμένο δίκτυο, όπου οι φανατικοί θα ψάχνουν για αυτοκίνητα στο διαδίκτυο για πολλή ώρα.
Μάλιστα, οι Κλάρκσον, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι έχουν, ήδη, ανοίξει λογαριασμούς εκεί, ενώ υπάρχει η δυνατότητα οι χρήστες να μοιραστούν τις φωτογραφίες των αυτοκινήτων που έχουν δει.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!