LIVE TV: Η παρουσίαση της Alfa Romeo Tonale

Κώστας Μπιτσικώκος
LIVE TV: Η παρουσίαση της Alfa Romeo Tonale
Τo πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της ιταλικής μάρκας και εκπρόσωπος στη δημοφιλή κατηγορία των C-SUV, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το προσεχές καλοκαίρι.

Η στιγμή της αποκάλυψης για την Tonale έφθασε. Η Alfa Romeo παρουσιάζει το αυτοκίνητο που έχει ως αποστολή να αυξήσει τις πωλήσεις της τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική. Το compact SUV θα τοποθετηθεί στη γκάμα της ιταλικής μάρκας κάτω από τη Stelvio, ενώ αποτελεί την πρώτη Alfa Romeo που θα είναι διαθέσιμη σε υβριδικές εκδόσεις.

Η μήκους 4,53 μέτρων Tonale θα εφοδιάζεται με ήπια υβριδικούς και plug-in υβριδικούς κινητήρες, που θα εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες εβδομάδες αναφέρουν ότι η βασική έκδοση θα φέρει τον 1.3 τούρμπο βενζίνης με 130 ίππους, ο οποίος – όπως και ο κινητήρας στην ήπια υβριδική έκδοση - θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η πιο ισχυρή Tonale θα είναι η plug-in hybrid 4x4, κάνοντας χρήση του συστήματος τετρακίνησης του Jeep Compass 4xe.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!