Formula 1: Η Mercedes του Χάμιλτον τώρα και σε Lego

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Formula 1: Η Mercedes του Χάμιλτον τώρα και σε Lego
To μονοθέσιο του Λιούις Χάμιλτον θα κυκλοφορήσει σύντομα ως σετ της Lego όπου ο καθένας μπορεί να κοσμήσει στο χώρο του.

Το να αγοράσεις ένα μονοθέσιο Formula 1 κοστίζει ακριβά και η αλήθεια είναι πως οι διαστάσεις του, δεν βολεύουν ώστε να διακοσμήσουμε με αυτό τον χώρο μας. Όμως υπάρχει λύση και έρχεται από τη Lego, η οποία φέρνει τον κόσμο της Formula 1 πιο κοντά. Πράγμα που ισχύει τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους.

Πλέον η αγορά ενός σετ Lego του μονοθεσίου του Λιούις Χάμιλτον, οδηγού της Mercedes-AMG στη Formula 1 είναι γεγονός. Το σετ περιλαμβάνει επίσης και το επερχόμενο hypercar της γερμανικής εταιρείας, το AMG Project-One, ενώ συνοδεύονται κι από μία φιγούρα οδηγού.

Hamilton Lego

Αυτό το πολύ ενδιαφέρον δώρο, το οποίο σίγουρα θα εκτιμήσει όποιος το λάβει, αποτελείται από 564 διαφορετικά κομμάτια και οι διαστάσεις του μονοθεσίου του Χάμιλτον είναι: 4 εκατοστά ύψος, 19 εκατοστά μήκος και 7 εκατοστά πλάτος. Αυτό το καθιστά ως το τέλειο διακοσμητικό για το γραφείο ή τη βιβλιοθήκη σας. Το προϊόν είναι μέρος της σειράς Lego Speed Champions.

To σετ Lego με το μονοθέσιο Formula 1 του Λιούις Χάμιλτον (τη W12 E Performance του 2021) και τη Mecredes-AMG Project-One, θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ στην τιμή των 41,95 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!