Έκλεστον: «Ο Χάμιλτον θα αποσυρθεί»

Κώστας Τόπας
Έκλεστον: «Ο Χάμιλτον θα αποσυρθεί»
Ο Μπέρνι Έκλεστον αποκάλυψε ότι από από συζητήσεις που είχε με τον πατέρα του Λουίς Χάμιλτον προκύπτει ότι ο Βρετανός οδηγός δεν θα αγωνιστεί ξανά - ή τουλάχιστον το 2022.

Το φινάλε της φετινής σεζόν της Formula 1 ήταν ένα από τα πιο δραματικά στην ιστορία του σπορ. Ο Λουίς Χάμιλτον είδε τον Μαξ Φερστάπεν να τον περνάει στον τελευταίο γύρο, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο μέσα από τα χέρια του τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον Χάμιλτον, ο οποίος αφού πρώτα σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τη Formula 1, πλέον δεν ακολουθεί κανέναν.

Για το μέλλον του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωτάθλητή μίλησε ο Μπέρνι Έκλεστον, ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τη Formula 1 από ένα πρωτάθλημα από «γκαραζιέρηδες» σε πολυεθνικό χορό δισεκατομμυρίων.

Οπως τόνισε, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον πατέρα του, ο Λουίς Χάμιλτον ενδέχεται να αποσυρθεί ή τουλάχιστον να μην αγωνιστεί την επόμενη χρονιά.

«Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά. Νομίζω όμως ότι ο Λούις αποσύρεται ή ότι δεν θα τρέξει τη χρονιά που έρχεται. Η απογοήτευσή του στο Άμπου Ντάμπι ήταν πολύ μεγάλη, και τον καταλαβαίνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 91χρονος Βρετανός επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Blick».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!