Φέτελ και Σουμάχερ μαζί στο Race of Champions

Φέτελ και Σουμάχερ μαζί στο Race of Champions
Οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μικ Σουμάχερ θα βρεθούν στην ίδια ομάδα στο Race of Champions του 2022 τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της Covid-19, το Race of Champions επιστρέφει στις 5-6 Φεβρουαρίου με ολοένα και περισσότερες ομάδες να ανακοινώνονται. Η τελευταία ήταν αυτή των Σεμπάστιαν Φέτελ και Μικ Σουμάχερ που θα εκπροσωπήσουν τη Γερμανία στο μεγάλο event.

Ο οδηγός της Aston Martin έχει ένα πλούσιο παρελθόν στο Race of Champions έχοντας κερδίσει εκεί 6 συνεχόμενες χρονιές από το 2007 μέχρι το 2012. Μάλιστα οι νίκες αυτές ήρθαν μαζί με τον Μίχαελ Σουμάχερ, τον πατέρα του Μικ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δυο τους θα αγωνιστούν μαζί στο ROC μετά το Μεξικό το 2019. Έτσι, θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τον Φέτελ να βρίσκεται δίπλα σε έναν Σουμάχερ και μένει να αποδειχθεί το κατά πόσο πετυχημένο θα είναι το δίδυμο αυτό.

Όμως δεν θα είναι οι μόνοι οδηγοί της Formula 1 στο Race of Champions. Στο event του 2022 θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Βάλτερι Μπότας και Μίκα Χάκινεν που θα εκπροσωπήσουν τη Φινλανδία.

Ο Φέτελ δήλωσε για τη νέα του περιπέτεια στο Race of Champions: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι στο Race of Champions μετά από τόσα χρόνια και θα εκπροσωπήσω τη Γερμανία μαζί με τον Μικ. Στο ROC που έγινε στο Μεξικό ήρθαμε 2οι, οπότε τώρα θέλουμε να τα πάμε καλύτερα. Ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα σκληρός».

Από τη μεριά του, ο Μικ Σουμάχερ δήλωσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες της Γερμανίας στο Race of Champions. Πρέπει να το πάρουμε πολύ στα σοβαρά. Οι ομάδες της Αρκτικής θα έχουν περισσότερη εμπειρία στις συνθήκες που θα αγωνιστούμε αλλά έχουμε μεγάλο κίνητρο. Όπως και να’χει ανυπομονώ για το ROC και να βρεθώ μαζί με άλλους οδηγούς και να περάσω χρόνο μαζί τους».

Η πίστα του Race of Champions το 2022 θα είναι κατασκευασμένη πάνω στον πάγο στη Βαλτική θάλασσα της Σουηδίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!