Οι αγωνοδίκες θέλουν κι άλλο χρόνο για το συμβάν Φερστάπεν-Χάμιλτον

Πάνος Σεϊτανίδης
Οι αγωνοδίκες θέλουν κι άλλο χρόνο για το συμβάν Φερστάπεν-Χάμιλτον
Παράταση στην αγωνία για το αν θα εξεταστεί τελικά το συμβάν του γύρου 48 στη Βραζιλία.

Το σίριαλ καλά κρατεί και η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σχετικά με το αν θα εξεταστεί τελικά η επίμαχη μονομαχία των Μαξ Φερστάπεν και Λούις Χάμιλτον στο Grand Prix Βραζιλίας, αργεί!

Οι αγωνοδίκες συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Mercedes-AMG Petronas και της Red Bull Racing, η γερμανική ομάδα παρουσίασε τα νέα στοιχεία, δηλαδή την on board λήψη από το μονοθέσιο του Ολλανδού οδηγού και ελπίζει αυτή να κριθεί αρκετή ώστε να αποφασιστεί να υπάρξει εξέταση του θέματος.

Μόνο τότε θα υπάρξει πραγματική αξιολόγηση των κινήσεων του 23χρονου στον γύρο 48 και τη στροφή 4 στην πίστα του Ιντερλάγκος, όπου έχασε το apex και βγήκε εκτός πίστας, ουσιαστικά κρατώντας έτσι και τη θέση του έναντι του αντιπάλου του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τον πέρασε δύο γύρους μετά όμως η Mercedes κυνηγά ποινή για τον Φερστάπεν αφού ακόμα και 5 δευτερόλεπτα να πάρει, θα πέσει από τη δεύτερη θέση στην τρίτη, χάνοντας τρεις υπέρ-πολύτιμους πόντους.

Όμως η απόφαση δεν θα προκύψει απόψε. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της FIA, οι αγωνοδίκες εξετάζουν ενδελεχώς το συμβάν και θα ανακοινώσουν την απόφασή τους το πρωί της Παρασκευής.

Παράταση στην αγωνία λοιπόν…

Max Verstappen Lewis Hamilton

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool, Pirelli

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!