To Gran Turismo 7 έρχεται με 400+ αυτοκίνητα (vid)

To Gran Turismo 7 έρχεται με 400+ αυτοκίνητα (vid)
O επόμενος τίτλος της πασίγνωστης σειράς videogame έρχεται καλύτερος από ποτέ, δίνοντας έμφαση στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.

Το Gran Turismo 7 ανακοινώθηκε από την Polyphony Digital και τη Sony, φέρνοντας έντονη χαρά σε όλους τους οπαδούς της διάσημης σειράς του videogame. Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Gran Turismo Sport και 8 μετά από αυτή του Gran Turismo 6, η αγωνιστική απόλαυση έρχεται στην παιχνιδοκονσόλα επόμενης γενιάς της Sony.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Gran Turismo 7 θα έχει περισσότερα από 400 αυτοκίνητα όταν κυκλοφορήσει. Τα μοντέλα θα ποικίλουν ανάμεσα σε αυτοκίνητα δρόμου, τόσο ιστορικά και μοντέρνα, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν διάσημα αγωνιστικά. Στο Gran Turismo 7 θα δούμε τα μοντέλα “Vision Gran Turismo” που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με αυτοκινητοβιομηχανίες, αποκλειστικά για το videogame. Μερικά από τα αυτοκίνητα που θα περιλαμβάνονται είναι τα: 1962 Ferrari 250 GTO, 1967 Toyota 2000GT, Mercedes-Benz CLK LM, Pontiac Trans Am, Honda NSX, Jaguar E-Type.

GT7

Επίσης, θα δούμε περισσότερες από 90 διαφορετικές πίστες, πλούσιο περιεχόμενο, επιστρέφοντας στις ρίζες του, θυμίζοντας σε όλους γιατί έχει αποκτήσει ένα τόσο μεγάλο κοινό τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα στοχεύει στο να προσελκύσει ακόμα περισσότερους οπαδούς.

Το νέο αγωνιστικό videogame θα διαθέτει επίσης αλλαγή ώρας και ημέρας σε πραγματικό χρόνο, αντλώντας δεδομένα από τη NASA.

O δημιουργός του Gran Turismo, Καζουνόρι Γιαμαούτσι, ανέφερε στο πρόσφατο τρέιλερ του παιχνιδιού πως: «πολλά από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της ιστορίας θα περιλαμβάνονται στο Gran Turismo 7». GT7

Η σειρά Gran Turismo λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 1997 και έχει σημειώσει περισσότερες από 80 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Το videogame θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου του 2022 σε Playstation 5 και Playstation 4.

Δείτε το τελευταίο τρέιλερ που αποκαλύφθηκε για το Gran Turismo 7.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!