Στη McLaren πρέπει να προσέχεις τον κ@λο σου

Κώστας Παστρίμας
Στη McLaren πρέπει να προσέχεις τον κ@λο σου
Μια διακριτική επιγραφή στο γραφείο του Ζακ Μπράουν προειδοποιεί για τις... προθέσεις του.

Δεν είναι εύκολο να εργάζεται κανείς στη McLaren αυτές τις ημέρες. Εκτός από τον όγκο εργασίας και την έντονη πίεση που συνεπάγεται η εργασία στο απαιτητικό περιβάλλον ενός κορυφαίου οργανισμού της Formula 1 αλλά και την αυτοκινητοβιομηχανίας, στους διαδρόμους του Woking πρέπει να περπατάς... τοίχο-τοίχο.

Ο Ζακ Μπράουν, επικεφαλής της McLaren, είναι γνωστός εκτός από τις διοικητικές του ικανότητες και για την καλή διάθεση που φέρνει στην εργασία του. Μέρος αυτού του στοιχείου του «χαβαλέ» στην προσωπικότητα του Αμερικανού πρώην επαγγελματία οδηγού αγώνων είναι η επιγραφή που υπάρχει πάνω στο γραφείο του. Όπως αποκάλυψε η φωτογραφία που σήκωσε ένας χρήστης του reddit, η διακριτική ταμπέλα γράφει:

«F@CKER IN CHARGE OF YOU F@CKING F@CKS».

zakzak

Η παραπάνω φράση δεν χρειάζεται μετάφραση, η λέξη που χρησιμοποιείται κατ' επανάληψη είναι γνωστή διεθνώς. Και εννοείται ότι ο Μπράουν δεν εννοεί αυτήν τη φράση ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά. Απλώς δείχνει ότι δεν είναι ο τυπικά αυστηρός, άκαμπτος και απροσπέλαστος CEO, αλλά ένας γενικά πολύ πιο ευχάριστος τύπος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!