Κούλθαρντ: «Ο Φερστάπεν δεν μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά τον Χάμιλτον»

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Κούλθαρντ: «Ο Φερστάπεν δεν μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά τον Χάμιλτον»
Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, πιστεύει πως τα παιχνίδια ψυχολογίας δεν μπορούν να δουλέψουν ανάμεσα στους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν, ενώ πιστεύει πως ο Τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα.

Η μάχη του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 είναι ανάμεσα στους Λιούις Χάμιλτον της Mercedes και Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing. Οι δύο οδηγοί έχουν κατακτήσει 12 νίκες στους 15 πρώτους αγώνες στο 2021 και με μόλις 7 να απομένουν, η διαφορά τους στη βαθμολογία είναι μόλις 2 βαθμοί.

Ο πρώην οδηγός της Red Bull και της Formula 1, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, πιστεύει πως τα παιχνίδια ψυχολογίας δεν θα λειτουργήσουν ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος. «Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός πως αυτοί οι δύο οδηγοί διεκδικούν τον Τίτλο. Είμαι πεπεισμένος πως η μάχη θα πάει μέχρι τέλους στο Άμπου Ντάμπι. Δεν πιστεύω πως ο Φερστάπεν μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά τον Χάμιλτον. Έχουν αμφότεροι δύο πολύ δυνατές ομάδες πίσω τους και ξέρουν πως μπορούν να κερδίσουν ανά πάσα στιγμή. Αυτό δημιουργεί τρομερή αυτοπεποίθηση. Επίσης ζουν τη ζωή τους με πολύ διαφορετικό τρόπο. Μετά τη Μόντσα, ο Λιούις πέταξε για Νέα Υόρκη ώστε να παρευρεθεί στο Met Gala. Ο Μαξ πέρασε το διάστημα αυτό στο Μονακό. Είναι πολύ διαφορετικοί. Ο Μαξ είναι πολύ διακριτικός, ο Λιούις είναι εξωστρεφής. Όταν όμως είναι στην πίστα, κυνηγάνε συνεχώς τη νίκη», δήλωσε ο Σκοτσέζος στο speedweek.

Image credit: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!