H Subaru ετοιμάζεται για την αποκάλυψη του ηλεκτρικού Solterra

H Subaru ετοιμάζεται για την αποκάλυψη του ηλεκτρικού Solterra
Η Subaru συνεχίζει δυναμικά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και ετοιμάζεται να λανσάρει το Solterra, πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV.

Με το όνομα Solterra, το πλήρως ηλεκτρικό SUV της Subaru θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που βασίζεται στην παγκόσμια πλατφόρμα e-Subaru. Για να γιορτάσει τη δημιουργία του μοντέλου, η ιαπωνική μάρκα δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα για την επίσημη παρουσίασή του. Το Solterra έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2022.

Subaru Solterra

Το όνομα Solterra δημιουργήθηκε ενώνοντας τις δύο λέξεις «Sol» και «Terra», τις λατινικές λέξεις αντίστοιχα για τον «Ήλιο» και τη «Γη». Η Subaru έδωσε αυτό το όνομα στο ηλεκτρικό της όχημα προς αναγνώριση της μητέρας φύσης και περαιτέρω ανάπτυξης της μορφής συνύπαρξης μαζί της. Επιπλέον, συμβολίζει τη δέσμευσή της ιαπωνικής φίρμα να παρέχει τις κλασικές δυνατότητες που έχει ένα SUV Subaru, σε ένα εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό όχημα.

Subaru Solterra

Το Solterra θα αποτελέσει μέρος της γκάμας των SUV της Subaru, δηλαδή των Subaru XV, Forester, Ooutback και Aschent και θα βγει στις αγορές της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ευρώπης και της Κίνας περίπου στα μέσα του 2022.

Subaru Solterra

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Solterra μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!