Σαν σήμερα ο Χάμιλτον κέρδισε με τρεις ρόδες στο Σίλβερστον (pics & vid)

Σαν σήμερα ο Χάμιλτον κέρδισε με τρεις ρόδες στο Σίλβερστον (pics & vid)
Ο Λιούις Χάμιλτον έχει κερδίσει με όλους τους τρόπους στην καριέρα του, ακόμα και με τρεις ρόδες.

Σαν σήμερα, στις 2 Αυγούστου 2020, ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε ακόμα ένα μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα του . Ο Βρετανός κέρδισε τον εντός έδρας αγώνα του στο Σίλβερστον με λίγο ανορθόδοξο τρόπο, καθώς πέρασε την γραμμή του τερματισμού με τρεις... πλήρως λειτιυργικούς τροχούς .

Το GP Μ. Βρετανίας εκείνης της χρονιάς σημαδεύτηκε από τις αστοχίες των ελαστικών της Pirelli, που έφεραν τεράστιες ανατροπές στον αγώνα. Συνολικά οι Ντανιίλ Κβιάτ με AlphaTauri, Κάρλος Σάινθ με McLaren και οι δύο Mercedes των Χάμιλτον και Μπότας είχαν κλαταρίσματα στον αγώνα.

hamilton silverstone 2020

Η πιο δραματική περίπτωση ήταν αυτή του Χάμιλτον. Ο Βρετανός στον τελευταίο γύρο είδε το εμπρός αριστερά ελαστικό του να διαλύεται στη στροφή 7 της πίστας του Σίλβερστον. Σε εκείνο το σημείο είχε διαφορά 35 δευτερολέπτων από τον 2ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull που μόλις είχε μπει για αλλαγή ελαστικών. Η ομάδα του Ολλανδού είχε φόβους πως θα είχε κι εκείνος προβλήματα με τα ελαστικά.

Ο Χάμιλτον έκανε το αδύνατο δυνατό, καθώς κατάφερε να διατηρήσει το μονοθέσιο εντός πίστας και παρά το κλαταρισμένο ελαστικό έφτασε σε μια τεράστια νίκη, η οποία ήταν η 87η της καριέρας του.

hamilton silverstone 2020

Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο γύρο του GP Μ. Βρετανίας του 2020, με τον Χάμιλτον να οδηγεί με τρεις ρόδες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!