O σωστός κάγκουρας βάζει εξατμίσεις και στο Tesla

Κώστας Παστρίμας
O σωστός κάγκουρας βάζει εξατμίσεις και στο Tesla
H οπτική βελτίωση είναι υποκειμενικό θέμα αλλά ένας ιδιοκτήτης Tesla Model 3 μάλλον δεν έπιασε το νόημα

Η Tesla έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή γιατί κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα – και κάνει μεγάλη προσπάθεια να επικοινωνήσει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Αντίστοιχα, η πλειονότητα των πελατών της είναι συνειδητοποιημένοι για την επιλογή τους να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο και σε πολλές περιπτώσεις είναι υπερήφανοι γι' αυτήν.

Όχι όλοι, όμως. Υπάρχουν κι εκείνοι που αγόρασαν Tesla αλλά θέλουν να δείξουν στον κόσμο ότι το αυτοκίνητό τους έχει κινητήρα εσωτερικής καύσης. Όπως στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Reddit και δείχνει το πίσω μέρος ενός Tesla Model 3 που έχει υποστεί ορισμένες πολύ χαρακτηριστικές μετατροπές.

tesla

Για αρχή, η τεράστια αεροτομή όντως μοιάζει να είναι εκτός θέματος αλλά η οπτική βελτίωση είναι υποκειμενικό θέμα και για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο ούτε θα είναι η τελευταία. Εκεί όμως που το πράγμα αρχίζει να μη βγάζει καθόλου νόημα είναι πιο χαμηλά, εκεί που στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα βλέπουμε δύο διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Το μεγαλύτερο ερώτημα παραμένει γιατί κάποιος θα αγόραζε το πιο διάσημο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θα έμπαινε σε τόσο κόπο για να το... μεταμφιέσει σε «συμβατικό». Τουλάχιστον εν κινήσει δεν θα μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι οι τέσσερις εξατμίσεις δεν παράγουν κανέναν απολύτως ήχο – εκτός αν έχει κάνει το βήμα παραπάνω και έχει εφοδιάσει το Tesla του με κάποια από τις γεννήτριες ήχων που κυκλοφορούν στην αγορά και παράγουν ψεύτικους ήχους εξατμίσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!