Ένα Ford Puma ST σχεδιασμένο από τον κόσμο

Κώστας Παστρίμας
Ένα Ford Puma ST σχεδιασμένο από τον κόσμο
Η Forld αποκάλυψε το Puma ST Gold Edition με εμφάνιση που προέκυψε από ψηφοφορία

Η Ford αποκάλυψε το όνομα και τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Puma ST Gold Edition, όπως αναδείχτηκαν μέσα από ψηφοφορίες που διοργάνωσε η μάρκα στα social media σε Ευρώπη και Ελλάδα. Πάνω από 250.000 ψήφοι στα κανάλια Twitter και Instagram της Ford έκριναν το τελικό αποτέλεσμα με τους φίλους της μάρκας να επιλέγουν μαύρο χρώμα, αυτοκόλλητα για το εξωτερικό και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Το Puma ST Gold Edition θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν προς το τέλος της χρονιάς.

st

Η Ford πραγματοποίησε τον προηγούμενο καιρό μια ενδιαφέρουσα ενέργεια, ζητώντας από τους φίλους της μάρκας να ψηφίσουν μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας νέας έκδοσης του επιτυχημένου ST. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ford ψήφισαν για το όνομα του μοντέλου, το εξωτερικό χρώμα, τα εξωτερικά αυτοκόλλητα, το χρώμα στις δαγκάνες των φρένων κ.α. Τα αποτελέσματα κάθε ψηφοφορίας συλλέχθηκαν από τις Ευρωπαϊκές αγορές και τα κεντρικά κανάλια της Ford Ευρώπης πριν γίνει αντιπαραβολή για την ανάδειξη της επικρατέστερης συνολικής εμφάνισης.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε πώς ψήφισε ο κόσμος στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη

st

«Θέλοντας να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τους φίλους των υψηλών επιδόσεων, ακολουθήσαμε μία πρωτοποριακή μέθοδο, καλώντας τους να συμμετάσχουν στη δημιουργία του Puma ST Gold Edition. Ο αριθμός των ψήφων δείχνει αφενός τον ενθουσιασμό, αφετέρου το εξαιρετικό γούστο των πελατών μας» δήλωσε ο Αμκο Λέναρτς, director, Design, Ford Ευρώπης. «Όλα κρύβονται στις λεπτομέρειες, και με αυτή την ειδική έκδοση, οι φίλοι της Ford έχουν διαμορφώσει ένα πραγματικά επιθυμητό προϊόν.»

st

Το Puma ST Gold Edition θα τροφοδοτείται από τον βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost που αποδίδει 200 ίππους, προσφέροντας επιτάχυνση 0100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!