loufaki kelly
15/11/2022
ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Κέλλυ Λουφάκη: Μια σύγχρονη ιππότης με σπαθί και χαμόγελο

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας σε αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη, θα είναι παρούσα στο πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gazzetta Women στο οποίο θα μιλήσει για τη δική της ιστορία από το panel Empowerment.

Η Κέλλυ Λουφάκη η πρώτη Ελληνίδα ξιφομάχος σε αμαξίδιο που εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Παραολυμπιακούς Αγώνες θα μιλήσει για το πώς η ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και να ανακαλύψεις την τεράστια δύναμη που έχεις μέσα σου. Ακριβώς όπως έκανε η ίδια.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος γνώρισε τον αθλητισμό με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο. Στα 29 της χρόνια, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που της στέρησε τη δυνατότητα να περπατάει, αλλά της σύστησε την ξιφασκία χωρίς να της πάρει ούτε στο ελάχιστο τη θέληση να ζει τη ζωή στο έπακρο.

«Όλοι έχουμε την δύναμη μέσα μας, αρκεί να μας συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και να το αντιμετωπίσουμε. Όταν αγαπάς την ίδια την ζωή κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει. Μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, αρκεί να μας δοθούν τα κατάλληλα εφόδια και ερεθίσματα».

Μπορείτε να δείτε από κοντά τη Κέλλυ Λουφάκη στο GWomen 1rst Women's Sports Summit 2022. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]