shelly raser pryce
17/05/2023
ΣΤΙΒΟΣ

Φρέιζερ Πράις: Η ιστορία πίσω από τη viral κούρσα της στο σχολείο του γιου της

Πηνελόπη Γκιώνη

Πριν από έναν μήνα η σχολική κούρσα την οποία κέρδισε η «Pocket Rocket», Σέλι αν Φρέιζερ Πράις, έγινε viral. Τώρα, η ίδια μίλησε στον Guardian και έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες πίσω από αυτή την κούρσα, στην οποία κέρδισε άλλες μαμάδες που συμμετείχαν στον αγώνα του σχολείου.

Μπορεί να έχετε ήδη δει το βίντεο με την κορυφαία σπρίντερ, Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις, να φορά καπέλο του μπέιζμπολ ανάποδα και να κερδίζει σε μία κούρσα με αντίπαλες άλλες μαμάδες, από το σχολείο του γιου της και την αθλητική μέρα που διοργάνωνε το σχολείο. Αλλά, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά η Φρέιζερ Πράις μιλώντας στο Guardian, υπήρχε κάτι περισσότερο από αυτό που φάνηκε.

«Δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα, άρχισε να μου στέλνει φωτογραφίες της που γυμνάζεται στο γυμναστήριο. Και μετά μου είπε ότι θα ερχόταν για μένα!» λέει η Τζαμαϊκανή πρωταθλήτρια των σπριντ για μία άλλη μητέρα της οποίας το παιδί φοιτά στο ίδιο σχολείο με τον γιο της και συνεχίζει: «Εγώ έλεγα “Δεν μπορεί να μιλάει σοβαρά” αλλά όταν φτάσαμε τελικά στην ημέρα των σπορ, άρχισε να με κοιτάζει επίμονα προσπαθώντας να με ψυχολογήσει».

Ωστόσο, ενώ είχε τα καρφιά του στίβου στο αυτοκίνητό της η Φρέιζερ Πράις δεν… τσίμπησε μέχρι που ο γιος της έπεσε σε ένα αγώνισμα και ήρθε τρίτος στον αγώνα ενώ ο σύζυγός της μπόρεσε να τερματίσει μόλις τέταρτος στο σπριντ των μπαμπάδων. Σε εκείνο το σημείο αποφάσισε ότι έπρεπε να… διατηρήσει την τιμή της οικογένειας. «Φανταστείτε να φεύγαμε με ένα χάλκινο μετάλλιο και μια τέταρτη θέση», λέει γελώντας από χαρά και συνεχίζει: «Δεν θα φαινόταν καλό. Οπότε έπρεπε απλώς να εμφανιστώ. Έπρεπε να διατηρήσω το όνομά μου». Και αυτό ακριβώς έκανε, όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο είχε γίνει viral όταν είχε δημοσιευτεί.

Φυσικά, τέτοιες εμφανίσεις τις είχαμε συνηθίσει από την κορυφαία σπρίντερ που συνηθίζει να κερδίζει στους μεγάλους αγώνες αλλά -τελικά- και στους «μικρούς».

Στην ίδια συνέντευξη, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης των σπριντ, δήλωσε πως νιώθε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πως «τα καλύτερα έρχονται».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]