Antigoni Drisbioti
07/03/2022
ΣΤΙΒΟΣ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Για εμάς τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ»

Με ένα φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα στο Instagram η αρχηγός της εθνικής ομάδας βάδην, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο, μίλησε για τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, κι ευχαρίστησε όλους όσοι στέκονται δίπλα στην ομάδα.

Σε λίγες ημέρες, 21 Μαρτίου, θα γιορτάσει τα 38α γενέθλιά της. Μια ζωή μέσα στον αθλητισμό. Σφυρηλατημένη από τις δυσκολίες. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συνεχίζει να βαδίζει. Όγδοη πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η πρωταθλήτρια από την Καρδίτσα ηγείται μιας ταλαντούχας ομάδας (Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Όλγα Φιάσκα, Ευσταθία Κουρκουτσάκη) που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην πρωτεύουσα του Ομάν.

Σε δημοσίευση στην προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, για τις θυσίες που έκανε σύσσωμη η ομάδα χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια και ευχαρίστησε τον προπονητή της, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο. Επιπλέον τόνισε πως στο βάδην και την εθνική αξίζει μεγαλύτερη προσοχή.

Αναλυτικά το διαδικτυακό της μήνυμα:

«Γιατί η ιστορία γράφει και μένει για πάντα! Όνειρα που γίνονται πραγματικότητα. Νιώθοντας δικαίωση για τις θυσίες που κάναμε ευχαριστούμε όσους στάθηκαν δίπλα μας για να φτάσουμε τόσο ψηλά, είτε είναι απλοί φίλαθλοι, είτε τα σωματεία μας, είτε η ομοσπονδία μας, είτε οι οικογένειες μας. 2η θέση στον κόσμο ένα τεράστιο επίτευγμα για το ελληνικό βάδην.

Και πως να μην είμαι ικανοποιημένη μετά από την 1η θέση στην Ευρώπη, 8η στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και τώρα 6η θέση στο ατομικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων ανεβάζοντας τον πήχη και βλέποντας το Παγκόσμιο του Όρεγκον και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου με άλλο μάτι, να γυαλίζει όπως λέει ο προπονητής μας @napoleonkefalopoulos

Θα ήθελα λοιπόν να τονίσω πως το βάδην και η ομάδα μας αξίζει μεγαλύτερης προσοχής. Χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια και δείτε τι έχουμε καταφέρει!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας @napoleonkefalopoulos που μας πιστεύει και μας ανέχεται.

Για εμάς τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ, πάμε για το επόμενο, πάμε για πιο ψηλά και ας βαδίζουμε μοναχικά.

"Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, τα κερδίσαμε με τις επιτυχίες μας"»

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]