Ethnikos
05/04/2022
ΠΟΛΟ

ΑΕΚ: Οι πολίστριες της Ένωσης παρέδωσαν μαθήμα σεβασμού στο παιχνίδι με τον Εθνικό (vid)

Μαριλένα Καλόπλαστου

Η ομάδα πόλο γυναικών του Εθνικού υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Len Trophy, και οι αθλήτριες της Ένωσης τίμησαν τις αντιπάλές τους, προσφέροντας ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.

Αν αποσύνθετε κάποιος τον αθλητισμό τότε θα παρέμεναν όρθιες οι αξίες που του δίνουν πνοή. Κανένα άθλημα δεν είναι ουσιαστικά οι κανόνες του. Και τα χαρακτηριστικά εκείνα που το (καθ)ορίζουν. Το πόλο εν προκειμένω, δεν είναι τα 30" κάθε επίθεσης, οι ποινές, το βάθος της πισίνας. Είναι οι αθλήτριές του και ο τρόπος που υπάρχουν σε έναν αγώνα. Και δεν μιλάμε εδώ μόνο για την απόδοση και τα στατιστικά τους.

Οι πολίστριες της ΑΕΚ μπορεί να έχασαν εύκολα με 14-7 από εκείνες του Εθνικού, στο πλαίσιο εξ' αναβολής αναμέτρησης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, όμως η κίνησή τους πριν από το παιχνίδι ήταν το πιο όμορφο στιγμιότυπο της συνάντησης. Οι παίκτριες της Ένωσης προσέφεραν στις αντίπαλές τους, που κατέκτησαν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, ένα λουλούδι. Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο. Τιμώντας τες έτσι για τη μεγάλη τους επιτυχία.

triantafullo

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]