ethnikh_gynaikwn

Εθνική Γυναικών: Σαρρή και Γεωργίου συνόδεψαν ως τα αποδυτήρια τη μεγάλη άτυχη της Εθνικής

Μαριλένα Καλόπλαστου

Βεατρίκη Σαρρή και Τατιάνα Γεωργίου έμειναν τελευταίες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Κροατία προκειμένου να βοηθήσουν την τραυματία Δέσποινα Χατζηνικολάου.

Η Εθνική γυναικών μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Κροατία στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης στο «Γ. Καμάρας», αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με ανατροπή χάρη στα δύο τέρματα της Αναστασίας Σπυριδωνίδου (2-1). Οι διεθνείς μας ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που παρά τον φιλικό του χαρακτήρα, είχε δυνατά μαρκαρίσματα και ένταση.

Στο 37ο λεπτό μάλιστα η Δέσποινα Χατζηνικολάου δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα στο δεξί της γόνατο και αμέσως έκανε νόημα στον πάγκο να γίνει αλλαγή. Η 23χρονη επιθετικός της Λάτσιο έδειξε να πονά πολύ, δέχθηκε την φροντίδα του ιατρικού τιμ και παρακολούθησε την ανατροπή των συμπαικτριών της από τον πάγκο.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι Βεατρίκη Σαρρή και Τατιάνα Γεωργίου παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο τελευταίες προκειμένου να τη βοηθήσουν να περπατήσει ως τα αποδυτήρια. Ενώ και κατά την αποχώρηση άπαντες της ευχήθηκαν «καλή ανάρρωση», με την ίδια να παραμένει ψύχραιμη.

sarri_georgioy

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]