Δώρα Παντέλη
18/11/2022
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δώρα Παντέλη: Μία δυναμική μπασκετική φιλόλογος

Η άλλοτε μπασκετμπολίστρια και νυν αναλύτρια, Δώρα Παντέλη, θα είναι παρούσα στο πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gazzetta Women στο οποίο θα μιλήσει για το μπάσκετ στην Ελλάδα στο 10 minutes for Basketball.

Η Δώρα Παντέλη μέσα από το πέρασμά της στο χώρο του μπάσκετ έχει κατορθώσει να ακολουθείται από… περγαμηνές και τίτλους.

Αυτοί δεν στέκονται απλώς στα 15 χρόνια καριέρας της ως παίκτρια με τις φανέλες μεταξύ άλλων του Παναθηναϊκού, του Πρωτέα Βούλας και του Αθηναϊκού, αλλά έχουν κατορθώσει να διευρύνουν το πεδίο της δράσης της από τα ευρωπαϊκά μέχρι και τα αμερικανικά δεδομένα, όπου σήμερα λειτουργεί ως content creator για λογαριασμό του ΝΒΑ.

Η συμβουλή της; «Στο γήπεδο πρέπει να είσαι και λίγο αντράκι. Θέλει τσαμπουκά, να έχεις λίγο θράσος με την καλή έννοια. Να μη φοβάσαι να ρισκάρεις, αλλά να ξέρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις»…

Και προς το παρόν, η Παντέλη βαδίζοντας σε ανάλογη λογική ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που στέκεται τροχοπέδη στα όνειρά της. Από τις σπουδές της στη φιλολογία, μεταπήδησε σε μεταπτυχιακό για κλινική ψυχολογία και συμβουλευτική θεωρώντας τα βασικά κομμάτια στον αθλητισμό, όπως έχει πει η ίδια.

Η πρώτη παρουσία από γυναίκα σε αγώνα EuroLeague για την Ελλάδα συνοδεύεται από το όνομά της. Η παρουσίαση έχει γίνει πλέον κτήμα της, όσο ο δυναμισμός το απόλυτο χαρακτηριστικό της…

Μπορείτε να δείτε από κοντά την Δώρα Παντέλη στο GWomen 1rst Women's Sports Summit 2022. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]