nikolaidou
16/11/2022
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζωή Νικολαΐδου: Μία General Manager με σπουδαίο όραμα

Η General Manager του Περιστερίου, θα είναι παρούσα στο πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gazzetta Women στο οποίο θα μιλήσει για το όραμά της για τον αθλητισμό και τη γυναικεία παρουσία σε αυτόν από το panel Equality.

Η Ζωή Νικολαΐδου έχει κάνει τα δικά της «άλματα» σε έναν σπουδαίο μικρόκοσμο. «Το όραμα μου είναι να συνεισφέρω στην κοινωνία μέσω του αθλητισμού και όχι απλά να υπηρετώ τον αθλητισμό σαν επαγγελματίας» έχει επανειλλημένα η General Manager του Περιστερίου bwin.

Μια ματιά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media αρκεί για να διακρίνει κανείς τη βάση που δίνει η ίδια στην παρουσία των γυναικών μέσα στο χώρο. Ο θαυμασμός της Νικολαΐδου για τη γυναίκα βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία από τα όνειρα για επαγγελματική καριέρα μέχρι την οικογένεια ή και τα δυο, όπως έχει πει.

Με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το ινστιτούτο του Johan Cruyff, πέρασε μια τριετία στον οργανισμό του Παναθηναϊκού προσθέτοντας «κουτάκια» στους στόχους της και μέσα από την επικοινωνία που τόσο καλά γνωρίζει, επιθυμεί να περάσει το μήνυμά της για εξέλιξη!

Μπορείτε να δείτε από κοντά τη Ζωή Νικολαΐδου στο GWomen 1rst Women's Sports Summit 2022. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]