basket
20/06/2022
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΖΑΟΝ Κηφισιάς κι Ανταίος ενώνουν τις δυνάμεις τους με πυξίδα την αγάπη για το μπάσκετ

Δύο αθλητικοί σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το απόλυτο μπασκετικό camp του καλοκαιριού! 

Ο ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και ο ΑΝΤΑΙΟΣ συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια, με κοινές προπονήσεις, εμφανίσεις σε τουρνουά και συμμετοχή σε events, καθώς μοιράζονται κάτι κοινό: την τεράστια αγάπη τους για το μπάσκετ!

Το τμήμα μπάσκετ του ΖΑΟΝ ανήκει στον ομώνυμο πολυαθλητικό σύλλογο με έδρα την Κηφισιά, ο οποίος ιδρύθηκε το 1962. Αν και έχει γράψει ιστορία στο βόλεϊ, το σωματείο τα τελευταία χρόνια, υπό την τεχνική διεύθυνση της head coach Άννας Κακαγιά, αναπτύσσεται συνεχώς, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες να συμμετέχουν τόσο στα αναπτυξιακά τουρνουά junior, mini και παγκορασίδων της ΕΣΚΑ, όσο και στα αγωνιστικά τμήματα κορασίδων (Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ), νεανίδων (Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ) και γυναικών (Γ’ Κατηγορία ΕΣΚΑ), ενώ περισσότερες από 15 αθλήτριές του έχουν διακριθεί σε κλιμάκια, προεθνική-εθνική ομάδα. Φιλοσοφία του σωματείου είναι να μαθαίνουν οι αθλήτριες τα βασικά του αθλήματος, αλλά και να λειτουργούν στο πλαίσιο της ομάδας, με πρόγραμμα, συνέπεια και κανόνες, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την επιμέλεια στα μαθήματά τους.

12


Το αθλητικό σωματείο ΑΝΤΑΙΟΣ δραστηριοποιείται από το 1998 κυρίως στον εργασιακό αθλητισμό και στη συνέχεια από το 2013 στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ. Στόχος του είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πολύπαθη περιοχή της Κυψέλης και των Πατησίων. Πρόεδρος του σωματείου είναι ο Ιωάννης Θωμόπουλος ενώ τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων ο coach Μιχάλης Διαμαντής. Διαθέτει τέσσερα αγωνιστικά τμήματα ενεργά (Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ κορασίδων, Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ νεανίδων, Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ γυναικών, Δ’ Κατηγορία ΕΣΚΑ ανδρών) και ακαδημίες για μικρότερες ηλικίες.

35

Το summer camp των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», και μπορούν να συμμετάσχουν κορίτσια από 9 ετών. Υπεύθυνοι των προγραμμάτων προπόνησης και ασκησιολογίου ανά ηλικία και εμπειρία των αθλητριών θα είναι οι δύο coaches Άννα Κακαγιά και Μιχάλης Διαμαντής, ενώ θα συμμετάσχουν στο πλαίσιο εξειδικευμένης ημερίδας ο γυμναστής του ΖΑΟΝ Νίκος Ιωαννίδης και η διατροφολόγος Μάρα Αλεπουδέα. Το camp θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους καλεσμένοι-έκπληξη από τον ευρύτερο χώρο του μπάσκετ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]