michalakakou
10/10/2022

Σάρωσαν τα μετάλλια οι μικρές kick boxers στο Παγκόσμιο

Με βαλίτσες γεμάτες μετάλλια επέστρεψαν οι νεαρές πρωταθλήτριες του kick boxing από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τζέσολο Λίντο, στην Ιταλία.

Συνολικά 17 μετάλλια συγκέντρωσαν οι νεαρές πρωταθλήτριες, που βρέθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα WAKO που διεξήχθη στην Ιταλία. Οι Μαρία Μιχαλακάκου (-56κ) και Αναστασία Βλάχου (-65κ) αναδείχθηκαν Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με τον Εθνικό μας ύμνο να ηχεί στην αρένα.

Παράληλλα, οι Αναστασία Βλάχου (-65κ), Χρύσα Καρλή (-56κ), Αναστασία Τσίπα (-65κ) και Μυρτώ Χούντρα (-60κ) κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες τους ενώ οι Ευαγγελία Κουτάντου (+47κ), Ζηνοβία Καραπάνου (-65κ), Δήμητρα-Μαρία Κατσαγώνη (+65κ), Ελένη Σκριβάνου (+65κ), Έλενα Μέμμου (-50κ), Κατερίνα-Ειρήνη Τσέλιου (-65κ), Αναστασία Τσίπα (-65κ), Δήμητρα Κανάση (-42κ), Ελένη Νερουτσοπούλου (-46κ) και Μαρία Καρβουνιάρη (-48κ) πήραν χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

Οι νεαρές αθλήτριες έδειξαν πως διαθέτουν όλα τα προσόντα για να εξελιχθούν και εκπροσωπήσουν μελλοντικά την Ελλάδα σε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις και να φέρουν ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]