Πανευρωπαϊκή παρουσίαση Royal Enfield: Ο νέος εξοπλισμός αναβάτη και τα είδη Lifestyle της εταιρείας

Νίκος Βιτσιλάκης
Πανευρωπαϊκή παρουσίαση Royal Enfield: Ο νέος εξοπλισμός αναβάτη και τα είδη Lifestyle της εταιρείας
Το gmotion συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση της ινδικής εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του εξοπλισμού αναβάτη και των ειδών Lifestyle της Royal Enfield, με τη συμμετοχή όλων των Ευρωπαίων αντιπροσώπων της ιστορικής μάρκας αλλά και Ελλήνων δημοσιγράφων.

Royal Enfield Apparel 2025

Στις 29 Ιουλίου η Αθήνα φιλοξένησε την κεντρική Πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας γκάμας εξοπλισμού αναβάτη και lifestyle προϊόντων της Royal Enfield, προσφέροντας στους αντιπροσώπους από όλη την Ευρώπη μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη φιλοσοφία της μάρκας. Την 30η Ιουλίου, η Muvus, σε συνεργασία με την ομάδα ΕΜΕΑ (Europe, Middle East and Africa) Marketing της Royal Enfield πραγματοποίησε διπλή παρουσίαση στην Ελλάδα:

  • Πρωινή εκδήλωση για τον ειδικό Τύπο: Οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν μοτοσικλέτες Royal Enfield φορώντας το νέο εξοπλισμό αναβάτη, ζώντας από κοντά το πλήρες lifestyle της μάρκας. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν η ιστορία, οι αξίες και η παγκόσμια θέση της εταιρείας, η οποία συνεχίζει να επεκτείνεται δυναμικά στις διεθνείς αγορές.
Royal Enfield Apparel 2025
Ο Μάρκ Σπίλερ, EMEA Marketing Manager της Royal Enfield, ενημερώνει τους Έλληνες δημοσιογράφους για την ιστορία 124 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας της μάρκας. 
  • Απογευματινή εκδήλωση για το ελληνικό δίκτυο συνεργατών: Οι συνεργάτες της Royal Enfield στην Ελλάδα ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα και τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σύνδεση με την παγκόσμια φιλοσοφία της μάρκας.

Royal Enfield Apparel 2025

 

Με τις εκδηλώσεις αυτές, η Royal Enfield ανέδειξε τη διαχρονική της ταυτότητα, συνδυάζοντας την αυθεντικότητα της μοτοσικλέτας με ένα ολοκληρωμένο lifestyle, που πλέον εκφράζεται και μέσα από το νέο εξοπλισμό αναβάτη και τα προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Royal Enfield Apparel 2025

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι είχαν παράλληλα τη δυνατότητα να οδηγήσουν όποιο μοντέλο της γκάμας Royal Enfield ήθελαν και εγώ προσωπικά επέλεξα το ένα εκ των δύο νέων μοντέλων της εταιρείας για το 2025, συγκεκριμένα το μονοκύλινδρο Guerrilla 450 , που ομολογουμένως με εντυπωσίασε με την ομοιογένεια και φιλικότητά του. Σύντομα θα το έχουμε για μία εβδομαδιαία δοκιμή και αμέσως μετά θα σας μεταφέρω τις πλήρεις εντυπώσεις μου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!

@Photo credits: Royal Enfield/Β. Κωστάκος