F1 - Χάμιλτον: «Η αφοσίωση μου στην Mercedes δεν έχει αλλάξει, θέλω να "σκοτώσω" όλες τις άλλες ομάδες»

F1 - Χάμιλτον: «Η αφοσίωση μου στην Mercedes δεν έχει αλλάξει, θέλω να "σκοτώσω" όλες τις άλλες ομάδες»
Ο Βρετανός επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε ότι παραμένει «πιστός» στην Mercedes και δεν σκέφτεται από τώρα την μεταπήδησή του στη Ferrari.

Ο Λιούις Χάμιλτον διανύει την τελευταία του χρονιά με την Mercedes-AMG F1 στην Formula 1, καθώς από το 2025 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Scuderia Ferrari. Παρ' όλα αυτά δεν τίθεται προς αμφισβήτηση η αφοσίωσή του στη γερμανική ομάδα. Όπως δήλωσε έχει το ίδιο κίνητρο με πριν, προκειμένου να κερδίσει όσα πιο πολλά μπορεί στον χρόνο που του απομένει με την Mercedes. Ο Χάμιλτον μπορεί να μην έχει κερδίσει Grand Prix εδώ και 2 χρόνια και 4 μήνες (από το Δεκέμβριο του 2021), σκοπεύει όμως να τελειώσει την θητεία του στην γερμανική ομάδα δίνοντας το 100% για να την «ανεβάσει» όσο πιο ψηλά μπορεί.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος Βρετανός δήλωσε: «Θα ''ανεβάσω'' την Mercedes όσο πιο ψηλά μπορώ φέτος. Η αφοσίωση μου στην ομάδα είναι ακριβώς η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να σκοτώσω όλες τις άλλες ομάδες. Θέλουμε να τους κερδίσουμε. Η προσέγγισή μου παραμένει η ίδια, μέχρι το τέλος. Δεν μπορώ να αφήσω το μυαλό μου να αποσπαστεί από το τι θα γίνει στο μέλλον».

Photo credits: @LewisHamilton/ X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!