Audi: Εδώ φορτίζεις με αστραπιαία ταχύτητα

Audi: Εδώ φορτίζεις με αστραπιαία ταχύτητα

Newsroom
Audi: Εδώ φορτίζεις με αστραπιαία ταχύτητα
H Audi άνοιξε ένα ακόμα charging hub στη Φρανκφούρτη, με ισχύ φόρτισης στα 320 kW.

To έκτο Audi Charging Hub βρίσκεται σε λειτουργία. Μετά τη Νυρεμβέργη, τη Ζυρίχη, το Σάλτσμπουργκ, το Βερολίνο και το Μόναχο, ήρθε η σειρά της Φρανκφούρτης να υποδεχθεί εγκατάστασης ταχυφόρτισης της γερμανικής μάρκας. Με τέσσερις θέσεις στάθμευσης και ισχύ έως 320 kW, οι οδηγοί των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν τη δυνατότητα να φορτίσουν την μπαταρία σε λιγότερο από μισή ώρα.

Το Gazzetta.gr βρήκε τον πιο δυνατό φορτιστή στην Ελλάδα και φόρτισε το Audi e-tron GT

Το concept των Audi Charging Hub προβλέπει την εγκατάστασή τους δίπλα σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια κλπ, ώστε ο οδηγός και οι επιβάτες να περνούν δημιουργικά την ώρα αναμονής για τη φόρτιση. Στην περίπτωση της Φρανκφούρτης, ο σταθμός φόρτισης βρίσκεται δίπλα στον πολυχώρο Klassikstadt, σε κτίριο πρώην εργοστασίου. Η Audi αναμένει ότι θα γίνονται περίπου 5.000 φορτίσεις ετησίως στο συγκεκριμένο σταθμό.

Το Gazzetta.gr φόρτισε στο Audi Charging Hub του Βερολίνου

Τα Audi Charging Hub καθιστούν εύκολη τη διαδικασία και για τα ΑμεΑ, καθώς ο ευέλικτος βραχίονας επιτρέπει το καλώδιο φόρτισης να φθάσει στην υποδοχή του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται αριστερά ή δεξιά, μπροστά ή πίσω στο αμάξωμα.

Audi

Photo Credits: Audi AG


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!