F1 - Ντέιβιντσον: «Πιστεύω ότι σε αυτήν την ομάδα θα πάει ο Σάινθ του χρόνου»

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Ντέιβιντσον: «Πιστεύω ότι σε αυτήν την ομάδα θα πάει ο Σάινθ του χρόνου»
O πρώην οδηγός της Formula 1 και νυν σχολιαστής, Άντονι Ντέιβιντσον, αναφέρθηκε στις φήμες που συνδέουν τον Ισπανό οδηγό της Ferrari με την Audi

Η SF-24 είναι το τελευταίο μονοθέσιο της Scuderia Ferrari που θα βρεθεί στα χέρια του Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός οδηγός θα αποχωρήσει στα τέλη της φετινής σεζόν από την ιταλική ομάδα, προκειμένου να κάνει... χώρο για τον Λιούις Χάμιλτον.

Το πού θα βρεθεί ο Σάινθ το 2025 παραμένει άγνωστο, όμως αρκετές ομάδες της Formula 1 θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο 29χρονος Ισπανός είναι ο μοναδικός που κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία της Red Bull Racing το 2023, με τη νίκη του στη Σιγκαπούρη.

Για το μέλλον του Σάινθ μίλησε ο πρώην οδηγός της F1 και νυν σχολιαστής στην τηλεόραση, Άντονι Ντέιβιντσον. «Ο Κάρλος είναι επαγγελματίας, σταθερός και οδηγεί με σοφία. Κάτι που απέδειξε με την εμφάνιση και την νίκη του στη Σιγκαπούρη. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί φίλαθλοι στεναχωρήθηκαν από τον απόφαση της Ferrari να μην ανανεώσει τη συνεργασία τους, όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα ο Λιούις Χάμιλτον είναι δύσκολο να μην ανοίξεις».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που συνδέουν τον Σάινθ με την Audi (σ.σ. θα εισέλθει στην F1 το 2026 σε συνεργασία με τη Sauber), ο Ντέιβιντσον απάντησε: «Υποθέτω ότι αυτό θα συμβεί. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να καταλήξει ένας έμπειρος και επαγγελματίας οδηγός, να βοηθήσει μία νέα ομάδα στα πρώτα της βήματα».

Η εξαιρετική σχέση του πατέρα του Ισπανού, Κάρλος Σάινθ Sr. με την Audi - νίκησε με την γερμανική εταιρεία φέτος στο Ράλλυ Ντακάρ - είναι ένας παράγοντας που για πολλούς θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση του deal.

Photo Credits: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!