F1 - Οι 24 αγώνες της σεζόν ζωντανά μόνο στο συνδρομητικό ANT1+

Newsroom
F1 - Οι 24 αγώνες της σεζόν ζωντανά μόνο στο συνδρομητικό ANT1+
Με ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Αντέννα έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της τηλεοπτικής κάλυψης της Formula 1.

Η φετινή χρονιά είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Formula 1, καθώς περιλαμβάνει 24 Grand Prix και 6 αγώνες σπριντ. Ο Όμιλος Αντέννα έχει και φέτος τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όπως ανακοίνωσε, όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά στο ΑΝΤ1+ και σε ετεροχρονισμένη μετάδοση στον ΑΝΤ1. Η πρεμιέρα πάντως, το Grand Prix Μπαχρέιν (το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 5 μμ) θα μεταδοθεί ζωντανά και από τον ΑΝΤ1.

Η σεζόν ανοίγει αυλαία την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 13:30 με τις ελεύθερες δοκιμές που θα διεξαχθούν στο Μπαχρέιν, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+.

Στο ειδικά διαμορφωμένο θεματικό κανάλι του ΑΝΤ1+, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες F1, F2, F3 και F1 Academy ζωντανά και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, όπως επίσης και εκτεταμένα highlights του Porsche Supercup, της διεθνούς σειράς αγώνων σπορ αυτοκινήτων.

Τα 24 Grand Prix, που αποτελούν το μεγαλύτερο σε διάρκεια πρόγραμμα στην ιστορία της Formula 1, θα είναι διαθέσιμα και on demand, μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους, για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα προβληθούν τα 6 Sprint Races, τα 60 Free Practices και τα 24 Qualifying Sessions κάθε Grand Prix, καθώς και οι αγώνες των πρωταθλημάτων της F2 και της F3. Μάλιστα, από φέτος οι λάτρεις της F2 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά και on demand και όλα τα Qualifying Sessions.

Επίσης, η πιο σημαντική προσθήκη, σε σχέση με την πρώτη σεζόν, θα είναι οι ζωντανές μεταδόσεις του ριζικά ανανεωμένου και αναβαθμισμένου πρωταθλήματος γυναικών, F1 Academy. Κάθε ομάδα της F1 θα συνεργαστεί με γυναίκες οδηγούς, που θα τρέχουν με τα χρώματά της, και με την υποστήριξη των μηχανικών της, ενώ όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται την ίδια ημέρα και στις ίδιες κατάμεστες πίστες με τη Formula 1. Το πιο βασικό είναι ότι οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά στο ΑΝΤ1+ με τις προδιαγραφές της F1.

H εκπομπή «Formula 1 Show» με τον Τάκη Πουρναράκη, τον Πάνο Σεϊτανίδη και την Μαρία Θωμά, επιστρέφει για 2η σεζόν πριν και μετά από κάθε αγώνα F1, με αρκετές αποστολές.

Photo Credits: Getty Images / Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!