Το πρόγραμμα των αγώνων Regularity του 2024

Πάνος Σεϊτανίδης
Το πρόγραμμα των αγώνων Regularity του 2024
Δείτε τις ημερομηνίες κλειδιά τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και για το έπαθλο Βορείου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των αγώνων Regularity της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity του 2024 απαρτίζεται από 7 αγώνες και το Έπαθλο Regularity Βορείου Ελλάδος αποτελείται από 3 συναντήσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σε κάθε θεσμό.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity

Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου, στην Αττική θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity, ενώ στην Κορινθία θα λάβει χώρα στις 30-31 Μαρτίου ο δεύτερος γύρος του θεσμού. Το Arcadia Classic θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Απριλίου, ενώ το Ναύπλιο θα φιλοξενήσει τον τέταρτο αγώνα στις 18 και 19 Μαΐου. Στις 5-6 Οκτωβρίου θα δοθεί η συνέχεια του θεσμού με το Μόντε Βοστίτσα στην περιοχή του Αιγίου, με το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις να είναι προγραμματισμένο για τις 9 και 10 Νοεμβρίου. Ο έβδομος και τελευταίος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity θα είναι το Νυχτερινό Ράλλυ που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Αττική (3-4 Φεβρουαρίου)
- Κορινθία (30-31 Μαρτίου)
- Arcadia Classic (13-14 Απριλίου)
- Ναύπλιο (18-19 Μαΐου)
- Μόντε Βοστίτσα (5-6 Οκτωβρίου)
- Ιστορικό Ακρόπολις (9-10 Νοεμβρίου)
- Νυχτερινό (14-15 Δεκεμβρίου)

Έπαθλο Regularity Βορείου Ελλάδος

Ο εναρκτήριος αγώνας του Επάθλου Regularity Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα στις 25 και 26 Μαΐου, ενώ η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον δεύτερο αγώνα το διήμερο 31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου. Στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος γύρος, στις 26 και 27 Οκτωβρίου.

'Επαθλο regularity Βορείου Ελλάδος

Συνοπτικά, το πρόγραμμα του Επάθλου Regularity Βορείου Ελλάδος έχει ως εξής:

- Πτολεμαΐδα (25-26 Μαΐου)
- Ξάνθη (31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου)
- Αλεξανδρούπολη (26-27 Οκτωβρίου)

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!