F1 - Η Scuderia AlphaTauri είναι θέμα ημερών να αλλάξει όνομα

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Η Scuderia AlphaTauri είναι θέμα ημερών να αλλάξει όνομα
Η αλλαγή σελίδας στη δεύτερη ομάδα της Red Bull θα γίνει πριν τη σεζόν του 2024 και υπάρχουν ενδείξεις γι’ αυτό.

Μπορεί στο στρατόπεδο της Scuderia AlphaTauri να τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με την εικόνα της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2024 αλλά οι εξελίξεις τρέχουν. Είχε γνωστοποιηθεί εδώ και πολλούς μήνες πως το παραπάνω όνομα θα αποτελέσει παρελθόν, αφού κρίθηκε πως δεν πρόσφερε εμπορικά τα αναμενόμενα στο fashion brand της Red Bull.

Ποια είναι όμως η επόμενη ημέρα; Και πότε θα έρθει αυτή; Το όνομα «Racing Bulls» θα είναι η τελική επιλογή, παρότι δεν αναφέρθηκε έτσι η ιταλική ομάδα στην επίσημη λίστα συμμετοχών του 2024.

Racing Bulls

Βασικοί χορηγοί της θα είναι η Visa και η CashApp (κι όχι η Boss όπως φημολογούνταν πριν από μερικούς μήνες) και μάλιστα υπάρχουν και κάποιες εξελίξεις που πιστοποιούν τα παραπάνω. Πριν από μερικές ημέρες, η Red Bull GmbH κατοχύρωσε το domain VisaCashAppRB.com ενώ παράλληλα, το domain RacingBulls.com οδηγεί στο visacashapprb.com/teamlaunch που μαρτυρά σελίδα αφιερωμένη στην παρουσίαση της ομάδας.

Περισσότερα νέα θα έχουμε σύντομα, αφού μόνο η Scuderia AlphaTauri και η Haas F1 δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει ημερομηνία παρουσίασης των μονοθεσίων τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2024.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!