Η ΚΤΜ ετοιμάζει την απόλυτη εμπειρία με το Academy of Speed

Κώστας Παστρίμας
Η ΚΤΜ ετοιμάζει την απόλυτη εμπειρία με το Academy of Speed
H KTM ξεκινάει το 2024 το Academy of Speed για εκείνους που θέλουν να νιώσουν όπως ο Μπραντ Μπίντερ και ο Τζακ Μίλερ.

Η KTM ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας σχολής οδήγησης με ασφάλτινο προσανατολισμό. Το KTM Academy of Speed ​​είναι μια ολοκαίνουργια πρωτοβουλία που ξεκινά το 2024 και θα φέρει τη μαγεία του MotoGP και το πάθος της οδήγησης στην πίστα πιο κοντά στους φίλους της «πορτοκαλί» μάρκας.

Η διοργάνωση έχει χωριστεί σε τρία διήμερα οδήγησης σε ευρωπαϊκές πίστες. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στην πίστα Salzburgring τον Ιούνιο, η δεύτερη συνάντηση θα γίνει στην πίστα Red Bull Ring και η τρίτη στην πίστα Slovakia Ring. Για δύο ημέρες οι συμμετέχοντες - αποκλειστικά κάτοχοι ασφάλτινου μοντέλου KTM - θα έχουν την τύχη και την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης από πρώτο χέρι.

KTM

Το εντυπωσιακό στοιχείο της ακαδημίας είναι ότι στο πλευρό των μαθητών θα υπάρχουν ενεργοί αναβάτες MotoGP της KTM όπως ο Μπραντ Μπίντερ και Τζακ Μίλερ, παλιοί αναβάτες της εταιρείας όπως ο Μίκα Κάλιο και ο Ντάνι Πεντρόζα, ενώ όλοι θα παίρνουν οδηγίες από τον Αγωνιστικό Διευθυντή της KTM Racing στο MotoGP, Μάικ Λάιτνερ.

KTM

Σε κάθε διήμερο track day θα υπάρχουν 72 θέσεις για τους υποψηφίους. Θα χωρίζονται σε τρεις ομάδες ανάλογα με το επίπεδο τους, Rookie, Amateur και Pro και σε κάθε ομάδα θα υπάρχουν 24 αναβάτες. Εκτός από θεωρητική εκπαίδευση και οδήγηση στην πίστα με τους αναβάτες MotoGP, θα υπάρχει δείπνο, πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διαμονή. Οι τιμές ξεκινούν από τα 450 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 3.490 ευρώ.

KTM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!