Το ταξίδι γίνεται τέχνη με την DS Automobiles (vid)

Το ταξίδι γίνεται τέχνη με την DS Automobiles (vid)

Κώστας Παστρίμας
Το ταξίδι γίνεται τέχνη με την DS Automobiles (vid)
Η DS Automobiles δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με φόντο τη γαλλική ύπαιθρο και το καινούριο DS 7.

Η DS Automobiles παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη γαλλική τέχνη του ταξιδιού, το οποίο μεταδίδεται από τις 11 Μαΐου στο Prime Video και είναι από σήμερα διαθέσιμο στο κανάλι της στο YouTube. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει ο κοσμογυρισμένος δημοσιογράφος Σίμους Κίρνεϋ ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με την έννοια του πολυτελούς ταξιδιού, και της αυθεντικότητας – εξατομίκευσης που το διαμορφώνουν.

Οδηγώντας το νέο DS 7, ο δημοσιογράφος βυθίστηκε στη γαλλική τέχνη του ταξιδιού κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του. Το ταξίδι του διανθίζεται από σχόλια της Μπεατρίς Φουσέρ, διευθύνουσας συμβούλου της DS Automobiles, και του σχεδιαστή Ραμί Φίσλερ που περιγράφουν την εξέλιξη του ταξιδιού και την εμπειρία της τοπικής αυθεντικότητας στην τέχνη του να παίρνεις το χρόνο σου.

DS

Το ντοκιμαντέρ ενσωματώνει την αντίληψη της DS Automobiles για το γαλλικό «Art de Vivre» και απεικονίζει το όραμα της μάρκας για την επανεφεύρεση του ταξιδιού του αύριο. Ένα ταξίδι υψηλών προδιαγραφών, όπου το αυτοκίνητο, ηλεκτροκίνητο, θα συνεχίσει να έχει τη θέση του σε ένα οικοσύστημα που θα έχει εξελιχθεί σε πιο τεχνολογικό, πιο βιώσιμο, πιο εξατομικευμένο και πιο αυθεντικό.

DS

Ο Σίμους Κίρνεϋ περιπλανιέται απολαμβάνοντας μέρη και στιγμές μέσα στο νέο DS 7, σε ένα αερόστατο και στο Orient Express. Δημοσιογράφος με ελεύθερο πνεύμα, ιρλανδικής και νεοζηλανδικής υπηκοότητας έχει περάσει τα τελευταία τριάντα χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Για την «Τέχνη του Ταξιδιού – Η Γαλλική Επανεφεύρεση», (Art of Travel - A French reinvention), αφιέρωσε χρόνο για να βρει μέρη που δεν μοιάζουν με κανένα άλλο, με καθένα από αυτά να διαθέτει εξαιρετικές ιστορίες από διαφορετικές περιοχές.

Δείτε το ντοκιμαντέρ της DS Automobiles

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!