Νέα γενιά scooter λανσάρει η SYM (vid)

Κώστας Παστρίμας
Νέα γενιά scooter λανσάρει η SYM (vid)
Η SYM έχει ξεκινήσει μια στροφή στη δομή των scooter της με πρώτο δείγμα το Wild 160.

Η SYM έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό μιας νέας γενιάς scooter που θα την φέρουν και την επόμενη δεκαετία στην κορυφή της κατηγορίας. Τόσο στο σχεδιαστικό κομμάτι, όσο και στο τεχνικό η στροφή που έχει γίνει είναι μεγάλη και αφήνει υποσχέσεις ότι το μέλλον θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Το SYM Wild 160 έχει ακολουθήσει ένα φρέσκο σχεδιαστικό προφίλ με έντονα σπορ στοιχεία και φουτουριστικές λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι το στοιχείο της ποιότητας με όμορφο φινίρισμα και ποιοτική βαφή, ενώ τα LED φώτα εμπρός και πίσω ακολουθούν μια εντελώς καινούρια φιλοσοφία για την SYM.

SYM

Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος μονοκύλινδρος με απόδοση 16 ίππους και 15 Nm ροπής. Διαθέτει σύστημα Start/Stop με γεννήτρια εκκίνησης μηδενικής αντίστασης και το ψυγείο τοποθετημένο στο πλάι. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι το σύστημα ανάρτησης με μοχλικό στο πίσω μέρος το οποίο δεν είναι το παραδοσιακό με τα δύο αμορτισέρ.

SYM

Η SYM έχει σχεδιάσει ένα σύστημα με ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ το οποίο εδράζεται με μοχλικό στον κινητήρα με αποτέλεσμα να μηδενίζει το φαινόμενο της ανύψωσης του κινητήρα στη διάρκεια της επιτάχυνσης.

SYM

Στον τομέα της πρακτικότητας τα πράγματα είναι επίσης εντυπωσιακά με το scooter να διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 28 λίτρων κάτω από τη σέλα, θήκες για αντικείμενα στο εσωτερικό της ποδιάς, ψηφιακή οθόνη LCD στα όργανα και επίπεδο πάτωμα. Το νέο SYM Wild 160 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 3.495 ευρώ.

Δείτε το νέο SYM Wild 160.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!