Τι κάνει ο Γκάι Μάρτιν στην παραλία με μια Stark Varg; (vid)

Κώστας Παστρίμας
Τι κάνει ο Γκάι Μάρτιν στην παραλία με μια Stark Varg; (vid)
Δείτε τον νικητή TT Isle of Man Γκάι Μάρτιν να οδηγεί την ηλεκτρική Stark Varg σε αγώνα motocross σε παραλία.

Ο Γκάι Μάρτιν είναι για πολλούς ένας από τους πιο εκκεντρικούς και ριψοκίνδυνους αναβάτες της σύγχρονης εποχής. Ο Βρετανός έχει γίνει γνωστός από τις συμμετοχές του στο TT Isle of Man με μεγάλη επιτυχία, ενώ τον έχουμε δει να οδηγεί κάθε είδους μοτοσικλέτα ως γνήσιος petrohead.

Ο Γκάι Μάρτιν πριν από μερικές ημέρες είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος σε έναν ξεχωριστό αγώνα motocross στην παραλία Μάμπλεθορπ της Βρετανίας. Ο αγώνας είναι μέρος του πρωταθλήματος Mablethorpe Sand Racing και ο Βρετανός είχε στη διάθεσή του την εκρηκτική Stark Varg. Η ηλεκτρική Varg είναι μια εκρηκτική motocross με ακραίες επιδόσεις. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 80 ίππους και 940 Nm ροπής και όλα αυτά σε μια μοτοσικλέτα βάρους 130 κιλών.

stark

Την ασυνήθιστη αυτή συνύπαρξη κατάγραψε το κανάλι YouTube Moto101 με τον Μάρτιν να οδηγεί για πρώτη φορά τη μοτοσικλέτα στο αμμώδες τερέν. Φυσικά, ο ταλαντούχος αναβάτης δεν έχει πρόβλημα γρήγορα να εξομοιωθεί με την ηλεκτρικό motocross και να κάνει τη ζωή δύσκολη στις αγωνιστικές 450cc και τους έμπειρους αναβάτες.

stark

Η Stark Future πάντως αρχίζει να ανοίγεται προς πολλές κατευθύνσεις και να δείχνει σε όλο και μεγαλύτερο κοινό τις δυνατότητες του μοντέλου της. Μάλιστα, η ισπανική εταιρεία σχεδιάζει το 2024 να πάρει μέρος σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SuperEnduro με αναβάτη τον νικητή Hard Enduro Τάντι Μπλαζούσιακ.

Δείτε τον Γκάι Μάρτιν να οδηγεί την Stark Varg.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!