Αγριεύει κι άλλο η Aston Martin 

Κώστας Παστρίμας
Αγριεύει κι άλλο η Aston Martin 
Η Aston Martin είναι έτοιμη να παρουσιάσει τον πιο ακραίο αντικαταστάτη της DBS

Η Aston Martin έχει βάλει στόχο να ταρακουνήσει τον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων με την επόμενη γενιά των DBS. Μάλιστα οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης της DBS θα είναι πολύ πιο ισχυρός από την έκδοση 770 Ultimate και σίγουρα πιο επιθετικός από την DB12.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία του νέου αυτοκινήτου θα είναι ο κινητήρας. Η Aston Martin στοχεύει να χρησιμοποιήσει ξανά τον V12 κινητήρα των 5.2 λίτρων ο οποίος αναμένεται στο νέο μοντέλο να ξεπεράσει τους 800 ίππους. Φυσικά το μηχανικό σύνολο θα είναι ξανά τοποθετημένο μπροστά και θα είναι έτοιμο να τα βάλει με την Ferrari 812 Superfast.

adf

Σχεδιαστικά ο αντικαταστάτης της DBS θα είναι πιο επιθετικός και σπορ έχοντας επιρροές από την DBS 707 και την DBS 770. Τα συστήματα διεύθυνσης, οι αναρτήσεις και τα φρένα σίγουρα θα είναι αναβαθμισμένα, το ίδιο και τα ηλεκτρονικά συστήματα, ενώ στην αεροδυναμική θα υπάρχει σίγουρα βοήθεια του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας από την Formula 1.

sdfg

Πάντως μην περιμένετε να δείτε την καινούρια Aston Martin το πρώτο εξάμηνο του 2024. Είναι πολύ πιθανό προς το τέλος της επόμενης χρονιάς να έχουμε κάποιο πρωτότυπο και το 2025 το ολοκληρωμένο νέο μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!