F1 Vlog – GP Λας Βέγκας: Μία τρύπα στην οδό και η μπίλια στον άσσο (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 Vlog – GP Λας Βέγκας: Μία τρύπα στην οδό και η μπίλια στον άσσο (vid)
Η καθιερωμένη χιουμοριστική ανασκόπηση των Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1, στην όγδοη σεζόν της «τρέχει» στην… πίστα του Gazzetta.

Το F1 Vlog πατάει γκάζι στο Gazzetta και ο Πάνος Σεϊτανίδης αναλύει όλα όσα συνέβησαν στο πολυαναμενόμενο αλλά και επεισοδιακό τριήμερο του Grand Prix του Λας Βέγκας στο πλαίσιο του εικοστού-πρώτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Φυσικά, όπως πάντα, με μία πιο ανάλαφρη προσέγγιση γύρω από τη δράση στην αγωνιστική διαδρομή.

Το νέο επεισόδιο αφορά έναν αγώνα στον οποίο, τα είδαμε όλα! Ρομποτικές σκούπες, χελωνονιντζάκια και μυρμηγκοφάγο, FakeTaxi, Deadpool και μάχες στο δρόμο προς την Αλμπουκέρκη!

Παράλληλα, τονίζονται οι ομοιότητες συμβάντων στο Strip με έργα σε δρόμο στις Τζιτζιφιές, το γιατί ένας Μονεγάσκος πρέπει να γίνει… Νικαιώτης και το επεισόδιο κλείνει με μία προειδοποίηση στον Μαξ Φερστάπεν.

Όλα αυτά, όπως πάντα, με αρωγό τον ανεξάρτητο αγωνοδίκη (και εξουσιοδοτημένο ντίλερ) Χάρη Τρακάρη, που αναλύει την αγάπη του στα φρουτάκια και ξεσπαθώνει βάζοντάς τα με δεντρογαλιές.

Περισσότερα πατώντας play!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!