Με άγριες διαθέσεις η νέα CFMoto 800NK GP

Κώστας Παστρίμας
Με άγριες διαθέσεις η νέα CFMoto 800NK GP
Η CFMoto ανεβάζει τον πήχη παρουσιάζοντας την έκδοση GP της 800ΝΚ εμπνευσμένη από την Moto3.

Η CFMoto για να δυναμώσει το παγκόσμιο brand της αποφάσισε φέτος να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP στην κατηγορία Moto3. Με αφορμή αυτήν τη συμμετοχή η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση της 800NK αντλώντας έμπνευση από τα Grand Prix.

Στο Μιλάνο λοιπόν η CFMoto έφερε την 800NK GP, μια άγρια έκδοση της ήδη πολύ δυναμικής naked μοτοσικλέτας της. Τα πάντα ξεκινάνε από την εμφάνιση της μοτοσικλέτας καθώς το ρεζερβουάρ, τα πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα και η ουρά είναι βαμμένα στα χρώματα της ομάδας Moto3.

Η εταιρεία όμως δεν έμεινε μόνο στην αισθητική αναβάθμιση. Η 800NK GP είναι εξοπλισμένη με πολύ ποιοτικές αναρτήσεις που περιλαμβάνουν ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της Ohlins πίσω. Τα φρένα είναι επίσης κορυφαία με δαγκάνες Brembo Stylema, ενώ και το πιρούνι εμπρός είναι πλήρως ρυθμιζόμενο.

CFMoto

Ακόμα ένα στοιχείο που ξεχωρίζει πάνω στη μοτοσικλέτα είναι το σύστημα εξάτμισης της SC Project με ανθρακονημάτινο τελικό που βγαίνει ψηλά και δίπλα στην ουρά. Αλλαγές έχουμε και στο εργονομικό κομμάτι με το τιμόνι να έχει μετακινηθεί πιο χαμηλά και τα μαρσπιέ πιο πίσω, ενώ η πάνω πλάκα τιμονιού είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο CNC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!