Αυτό είναι ο νέος τρικύλινδρος της CFMoto (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι ο νέος τρικύλινδρος της CFMoto (vid)
Η CFMoto παρουσίασε έναν καινούριο τρικύλινδρο κινητήρα 675 κ.εκ. στην EICMA.

Εκτός από τις καινούριες μοτοσικλέτες της η CFMoto αποκάλυψε στην EICMA και έναν εντελώς καινούριο κινητήρα. Πρόκειται για ένα τρικύλινδρο σύνολο 675 κ.εκ. το οποίο κατασκεύασε η κινεζική μάρκα για τα μελλοντικά της μοντέλα εντυπωσιάζοντας για μια ακόμα φορά το κοινό της μοτοσικλέτας.

Το σχέδιο της CFMoto είναι πολύ κοντά σε εκείνο της Triumph καθώς ο βρετανικός κινητήρας αποτέλεσε βάση για τους μηχανικούς της CFMoto. Σε κάθε περίπτωση, το μηχανικό σύνολο είναι εντυπωσιακό καθώς έχει αρκετά χαμηλό βάρος στα 55 κιλά και compact διαστάσεις.

CFMoto

Η CFMoto αναφέρει ότι ο κινητήρας έχει ομαλή και γεμάτη λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ειδικός μονόδρομος συμπλέκτης FCC για μείωση του φρένου του κινητήρα.

CFMoto

Το σύνολο έχει απόδοση περίπου 100 ίππους και 68 Nm ροπής, ενώ το ανώτερο όριο περιστροφής είναι στις 12.300 σ.α.λ. Σίγουρα προορίζεται για μοντέλα σε χρήση δρόμου και όχι για πίστα έχοντας δοθεί έμφαση στην αξιοπιστία και την χρηστικότητα. Ακόμα ένα σημείο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι tα πιστόνια είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο κάτι που δίνει άμεση απόκριση σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού.

Ο νέος κινητήρας της CFMoto.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!