Νοέμβριος γεμάτος προσφορές από την Piaggio

Νοέμβριος γεμάτος προσφορές από την Piaggio

Κώστας Παστρίμας
Νοέμβριος γεμάτος προσφορές από την Piaggio
Η Piaggio φέρνει την Black Friday πιο νωρίς μειώνοντας τις τιμές σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Η φετινή Black Friday ξεκίνησε πολύ νωρίς για την Piaggio με προσφορές που θα ισχύσουν όλο το Νοέμβριο. Για τον ιταλικό Όμιλο Black Friday δεν είναι μόνο μία ημέρα, αλλά ένας ολόκληρος μήνας. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οι πιο συμφέρουσες προσφορές σας περιμένουν στα σημεία πώλησης, για τα σκούτερ Piaggio και τις μοτοσικλέτες Aprilia και Moto Guzzi.

Οι προσφορές αφορούν περιορισμένες ποσότητες, ανάλογα με το στοκ των καταστημάτων. Για τα scooter της Piaggio η εταιρεία έχει ετοιμάσει ακαταμάχητες τιμές με όφελος που ξεκινάει από τα 400 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 1.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό Piaggio 1 είναι διαθέσιμο με όφελος 400 ευρώ, το δημοφιλές Beverly 300 με όφελος 500 ευρώ και το πολυτελές MP3 με όφελος 1.000 ευρώ.

Piaggio

Στην Aprilia οι μοτοσικλέτες που ονειρεύεται είναι τώρα πιο προσιτές από ποτέ. Στην γκάμα των 125 κ.εκ. το όφελος φτάνει τα 400 ευρώ, στην γκάμα των 660 κ.εκ. το όφελος είναι στα 1.000 ευρώ, ενώ στη σειρά των V4 σπορ μοτοσικλετών το όφελος είναι στα 2.000 ευρώ.

Piaggio

Τέλος στην Moto Guzzi συναντάμε τις μοναδικές vintage V7 και V9 με όφελος που φτάνει τα 750 ευρώ. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η V85TT η οποία είναι διαθέσιμη με όφελος 1.500 ευρώ. Εναλλακτικά, για τους πελάτες που επιθυμούν να επωφεληθούν από την αποκλειστική χρηματοδότηση DreamRide, έχει σχεδιαστεί μία σειρά από επιδοτούμενα προγράμματα, άτοκα ή με ιδιαίτερα προνομιακά επιτόκια, από 2% σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!