Yamaha: Μοιράζει δώρα για τα γενέθλια του Tenere

Κώστας Παστρίμας
Yamaha: Μοιράζει δώρα για τα γενέθλια του Tenere
Η Yamaha Hellas γιορτάζει τα 40 χρόνια του Tenere 700 με ένα σπουδαίο δώρο.

Φέτος η Yamaha έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει καθώς πολλά σημαντικά μοντέλα της έχουν την επέτειό τους. Για παράδειγμα το Tenere γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του, η YZF-R1 έκλεισε τα 25 της χρόνια, τα χωμάτινα YZ επίσης γιορτάζουν, ενώ η αγωνιστική γενιά των TZ γιορτάζει τα 50 της χρόνια.

Με διαφορά η σημαντικότερη επέτειος ωστόσο είναι με εκείνη του Tenere. Το μοντέλο περιπέτειας της Yamaha έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια και έχει αγαπηθεί από εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της μοτοσικλέτας. Ιδιαίτερα τα τελευταία 5 χρόνια, στην έκδοση της Tenere 700 έχει ακολουθήσει έναν ακόμα πιο περιπετειώδη δρόμο, ικανό για ταξίδι, εξερεύνηση και καθημερινή χρήση.

Yamaha

Η Yamaha Ελλάδος, για να τιμήσει το κορυφαίο της μοντέλο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σπουδαίο δώρο. Με την αγορά κάθε καινούριου Tenere 700 η Yamaha προσφέρει γνήσια αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ, ανεξαρτήτως έκδοσης. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Ohlins.

Yamaha

Φέτος η Yamaha έχει παρουσιάσει και την κορυφαία έκδοση Tenere 700 World Rally η οποία είναι βαμμένη στα αγωνιστικά χρώματα του Ράλλυ Ντακάρ με μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου, ημι-αγωνιστικές αναρτήσεις και πολλά ηλεκτρονικά καλούδια.

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!