Ο κάτοχος μιας AMG αγόρασε σε δημοπρασία το... δικό του αυτοκίνητο!

Ο κάτοχος μιας AMG αγόρασε σε δημοπρασία το... δικό του αυτοκίνητο!

Κώστας Παστρίμας
Ο κάτοχος μιας AMG αγόρασε σε δημοπρασία το... δικό του αυτοκίνητο!
Η απληστία πολλές φορές μπορεί να μας οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις, κάτι που κατάλαβε καλά ένας κάτοχος Mercedes-AMG G63.

Στις δημοπρασίες συμβαίνουν πολλά απρόοπτα και τραγελαφικά συμβάντα, ωστόσο αυτό που συνέβη στην περίπτωση ενός πωλητή μιας Mercedes AMG G63 ήταν εξωπραγματικό. Ο Νταγκ Ταβότ αποφάσισε να πουλήσει το καλοφτιαγμένο του SUV βγάζοντάς το σε δημοπρασία στο διάσημο ιστότοπο Bring A Trailer.

Η τιμή εκκίνησης που ζητούσε ο ιδιοκτήτης της Mercedes-AMG G63 του 2015 ορίστηκε στα 85.000 ευρώ, ωστόσο οι πρώτες προσφορές ήταν πιο χαμηλές. Για να τονίσει το ενδιαφέρον και να ανεβάσει τις τιμές ο ιδιοκτήτης άρχισε με έναν ψεύτικο λογαριασμό να κάνει προσφορές για το ίδιο του το αυτοκίνητο.

Mercedes

Λίγο πριν κλείσει η δημοπρασία αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως και πιάσει το ποσό που ήθελε, ωστόσο η απληστία του έμελλε να είναι και η καταδίκη του. Το τελευταίο του χτύπημα έγινε στις 81.000 ευρώ, αλλά αυτή αποδείχτηκε ότι ήταν η τελευταία.

Mercedes-Benz

Αυτό σημαίνει ότι ο Νταγκ Ταβότ προς μεγάλη του απογοήτευση αγόρασε και πάλι το δικό του αυτοκίνητο ξοδεύοντας 81.000 ευρώ. Σαν να μην έφτανε αυτό, αναγκάστηκε να πληρώσει και προμήθεια στο Bring A Trailer 4.200 ευρώ. Τελικά δεν μπορείς να ξεφύγεις από το κάρμα αν στην έχει φυλαγμένη.

Mercedes-Benz

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!