Αυτή η Lamborghini πήγε για ανταλλακτικά (vid)

Αυτή η Lamborghini πήγε για ανταλλακτικά (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτή η Lamborghini πήγε για ανταλλακτικά (vid)
YouTuber καταστρέφει την Lamborghini του σε κόντρα σε δημόσιο δρόμο.

Η κατάσταση με τους YouTubers και τους influencers έχει γίνει πλέον επικίνδυνη, ιδιαίτερα με εκείνους που ασχολούνται με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Στον βωμό ενός εντυπωσιακού βίντεο που θα τραβήξει πολλά «likes» κάνουν πράγματα που ξεφεύγουν από το φάσμα της ασφάλειας, βάζοντας τον εαυτό τους και τους υπόλοιπους σε κίνδυνο.

Ένα από τα πιο φρέσκα συμβάντα που έκαναν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο μας έρχεται από την Αμερική και έχει να κάνει με μια Huracan. Στο βίντεο εμφανίζονται δύο Lamborghini Huracan σε δημόσιο δρόμο να αποφασίζουν να κάνουν μια κόντρα. Το περίεργο είναι ότι στο δρόμο κινούνται κανονικά διάφορα αυτοκίνητα, είναι ώρα αιχμής!

Η μία από τις δύο Lamborghini μετά από λίγα μέτρα ξεφεύγει από την πορεία της και πέφτει με δύναμη πάνω σε ένα Toyota Prius. Ο οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Όσο για την Lamborghini, σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν αργότερα στα social media, φαίνεται να έχει πάθει εκτεταμένες ζημιές. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Prius του άτυχου οδηγού που βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Το δικαστήριο αναμένεται να είναι αμείλικτο με τον νεαρό YouTuber.

Δείτε το βίντεο της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!