Jeep: Δεν προλαβαίνει να πουλάει το νέο Avenger

Jeep: Δεν προλαβαίνει να πουλάει το νέο Avenger

Κώστας Παστρίμας
Jeep: Δεν προλαβαίνει να πουλάει το νέο Avenger
Το Jeep Avenger έχει σπάσει τα ταμεία στην ευρωπαϊκή αγορά φτάνοντας ήδη τις 40.000 παραγγελίες.

Οι άνθρωποι της Jeep σίγουρα πόνταραν πολλά στο νέο Avenger και βγήκαν κερδισμένοι καθώς το εκλεπτυσμένο SUV έχει καταγράψει εξαιρετικά νούμερα πωλήσεων. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2023 έχει ξεπεράσει τις 40.000 παραγγελίες στην Ευρώπη και έχει συμβάλει ώστε η Jeep να φτάσει το ισχυρό μερίδιο 33,5% στην κατηγορία των B-SUV.

Το νέο Jeep Avenger ενσωματώνει πλήρως τα ιδανικά της αμερικανικής μάρκας. Είναι ένα σύγχρονο SUV με ιδιαίτερο σχεδιασμό, πολλές επιλογές συστημάτων μετάδοσης διατηρώντας παράλληλα τον περιπετειώδη χαρακτήρα της Jeep.

Jeep

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, που συγκεντρώνει το 40% των αγοραστών, κινείται από ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων και μπαταρία 54 kWh. Η μέση αυτονομία είναι 400 χιλιόμετρα, ενώ χάρη στη γρήγορη φόρτιση η μπαταρία φτάνει από το 20% στο 80% σε λιγότερο από 25 λεπτά.

Jeep

Από την άλλη, Η έκδοση βενζίνης διαθέτει πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Altitude και χρησιμοποιεί κινητήρα 1,2 λίτρων με 100 ίππους και 205 Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από το έξυπνο σύστημα Selec-Terrain για μέγιστη πρόσφυση σε κάθε τερέν. Το νέο Jeep Avenger ήρθε για να συμπληρώσει τη σταθερά πετυχημένη εμπορική τροχιά του Renegade στα B-SUV.

Jeep

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!