Αναβαθμίσεις από άκρη σε άκρη για τα enduro της Husqvarna (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αναβαθμίσεις από άκρη σε άκρη για τα enduro της Husqvarna (vid)
Η Husqvarna παρουσίασε την πλήρως ανανεωμένη γκάμα των enduro μοτοσικλετών της για το 2023.

Η Husqvarna έχει μάρκα παράδοση στις χωμάτινες μοτοσικλέτες και η εμπειρία της τη βοηθάει πάντα να φέρνει τις ιδανικές αναβαθμίσεις στα νέα της μοντέλα. Κάτι αντίστοιχο είδαμε νωρίτερα στη χρονιά των motocross μοντέλων της και τώρα παίρνει σειρά η γκάμα των enduro της.

Τα μοντέλα που έχουν αναβαθμιστεί εκτενώς είναι το δίχρονο TE 300 Pro και το τετράχρονο FE 350 Pro. Σχεδιαστικά οι μοτοσικλέτες έχουν την ίδια δομή, ωστόσο έχει προστεθεί ένας πολύ εκλεπτυσμένος χρωματισμός που συνδυάζει το ανοιχτό γκρι με το λευκό.

Husqvarna

Στο κομμάτι του κινητήρα το δίχρονο TE 300 Pro διαθέτει νέα σώματα ψεκασμού τα οποία βοηθούν στην καλύτερη απόκριση στο γκάζι. Από την άλλη, στο τετράχρονο FE 350 Pro καινούριοι είναι οι εκκεντροφόροι και συνολικά ο κινητήρας έχει πιο πίσω στο πλαίσιο. Και στους δύο κινητήρες ο ηλεκτρονικός ψεκασμός διαθέτει δύο χαρτογραφήσεις, ενώ το τετράχρονο FE διαθέτει traction control και quickshifter.

Husqvarna

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και η μοναδική διαφορά είναι ότι το πίσω αμορτισέρ δεν στηρίζεται πλέον απευθείας στην κεντρική δοκό. Ελαφρύτερο είναι το υποπλαίσιο κατά 1,8 κιλά, ενώ και στις δύο μοτοσικλέτες το ψαλίδι είναι αλουμινένιο με βελτιωμένη ακαμψία. Οι αναρτήσεις είναι της WP XACT με το πιρούνι να έχει 300mm διαδρομής, ενώ τα φρένα είναι της Brembo που συνδυάζονται με δίσκους της Galfer.

Husqvarna

Οι δύο enduro μοτοσικλέτες της Husqvarna είναι επίσης εξοπλισμένες με ελαφριά μπαταρία λιθίου, τιμόνι ProTaper, LED προβολέα, Supersprox γρανάζια και ODI χερούλια τιμονιού.

Δείτε τις νέες Husqvarna.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!