F1 - Οι ώρες των σημερινών μεταδόσεων από τη Σιγκαπούρη

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Οι ώρες των σημερινών μεταδόσεων από τη Σιγκαπούρη
Το πολυαναμενόμενο Grand Prix της Μαρίνα Μπέι θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Περιμέναμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την αγωνιστική πρόκληση του απαιτητικού Grand Prix της Σιγκαπούρης αλλά ειδικά μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, η προσμονή για τη μάχη στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής έχει κορυφωθεί!

Το απίστευτο σερί της Red Bull Racing, που έχει κερδίσει όλους τους φετινούς αγώνες, το πιθανότερο είναι πως θα σπάσει. Ο Μαξ Φερστάπεν εκκινεί μόλις ενδέκατος, ο Σέρχιο Πέρεζ δέκατος-τρίτος και γενικά η BR19 δεν αποδίδει στα γνώριμα στάνταρ της σε αυτό το σιρκουί.

Η Ferrari είναι στην pole με τον Κάρλος Σάινθ, που θα έχει δίπλα του τη Mercedes του Τζορτζ Ράσελ ενώ ακολουθούν η McLaren του Λάντο Νόρις και η Ferrari του Λιούις Χάμιλτον. Δεν χωρούν λοιπόν προβλέψεις και αναμένουμε με αγωνία την εκκίνηση.

Σε ό,τι αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη, η «εκκίνηση» είναι στις 14.10 με το Formula 1 Show που θα προβληθεί σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Ο Πάνος Σεϊτανίδης, η Μαρία Θωμά και ο Άγγελος Τόμπρος θα μεταφέρουν κλίμα από τη Σιγκαπούρη στο πλαίσιο της αποστολής του σταθμού, με αποκλειστικές συνεντεύξεις κι άλλα θέματα από τον αγώνα στο κρατίδιο της Ασίας.

Λίγο πριν τις 15.00, τη σκυτάλη θα πάρουν οι Τάκης Πουρναράκης, Κώστας Λεώνης και Τζώρτζης Μαρκογιάννης, με τη μετάδοση του αγώνα, που στο ΑΝΤ1+ δεν θα έχει την παραμικρή διακοπή για διαφημίσεις. Εκεί, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, θα υπάρχει και εκτενές post-race show.

Το LIVE του Gazzetta ξεκινά στις 14.40 και μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και εικόνες από την πίστα και αποτελεί και το γραπτό κομμάτι της κάλυψης στο antenna.gr/f1.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!