BMW: Ιδού η νέα BMW iX1 eDrive20 και η τιμή της στην Ελλάδα

BMW: Ιδού η νέα BMW iX1 eDrive20 και η τιμή της στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
BMW: Ιδού η νέα BMW iX1 eDrive20 και η τιμή της στην Ελλάδα
Η BMW παρουσίασε την καινούρια βασική έκδοση της iX1 που προσφέρει αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία με αθόρυβο και οικολογικό τρόπο.

Η BMW έχει χαρακτηρίσει τη σειρά iX1 ως Sports Activity Vehicle και όχι άδικα. Το premium SAV προσφέρει ένα πακέτο άνεσης, πολυτέλειας και διασκέδασης που δεν συναντάει κανείς εύκολα στην αγορά, έχοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα της ηλεκτροκίνησης στο πλευρό του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ελκυστική και ταυτόχρονα οικονομική είσοδο στον κόσμο της premium ηλεκτροκίνησης.

Η BMW iX1 eDrive20 είναι η δεύτερη αμιγώς ηλεκτρική παραλλαγή του μοντέλου το οποίο τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοση 204 ίππων και 247Nm ροπής που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις στο αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, τα 0-100Km/h επιτυγχάνονται σε 8,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 170Km/h.

BMW

Έχοντας ήδη αποδείξει την υψηλή τεχνολογία στις μπαταρίες της η BMW λανσάρει στην iX1 eDrive20 την μπαταρία με χωρητικότητα 64,7 kWh. Χάρη στην κορυφαία διαχείριση των συστημάτων το αυτοκίνητο είναι σε θέση να διανύσει έως 475 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Παράλληλα, η φόρτιση γίνεται εύκολα και γρήγορα σε ποικιλία φορτιστών AC και DC έως 130 kW.

BMW

Η νέα BMW iX1 eDrive20 προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, όπως σύστημα πλοήγησης BMW Maps, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, πολυάριθμα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, Parking Assistant με κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας και πολλές καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες. Το νέο BMW iDrive με «QuickSelect» και το νέο BMW Operating System 9 περιλαμβάνεται επίσης στο βασικό εξοπλισμό.

BMW

Το κορυφαίο SAV της BMW θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο του 2023 με τιμή έναρξης τα 47.400 ευρώ στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!