Με μειωμένη τιμή το δημοφιλές Medley της Piaggio 

Κώστας Παστρίμας
Με μειωμένη τιμή το δημοφιλές Medley της Piaggio 
Η Piaggio προσφέρει το δημοφιλές της scooter Medley σε μειωμένη τιμή και εντυπωσιακό εξοπλισμό.

Η Piaggio μπαίνει δυναμικά στον Σεπτέμβριο με μια νέα προσφορά όσον αφορά το δημοφιλές scooter Medley. Το ευέλικτο scooter γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό καθώς μπορείτε να το αποκτήσετε στις εκδόσεις 125 και 150 με όφελος 250 ευρώ και τιμές που ξεκινούν από τα 3.340 ευρώ.

Το Piaggio Medley συνδυάζει άψογα την ευελιξία ενός ελαφριού δίτροχου με αστικό προσανατολισμό με τον δυναμισμό ενός scooter με μεγάλους τροχούς και την άνεση και ικανότητα φόρτωσης ενός μεγάλου GT scooter. Αποτελεί την κορυφαία επιλογή μετακίνησης στην πόλη, με δυναμική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού.

Piaggio

Πιο συγκεκριμένα, το Medley διαθέτει σύστημα Start & Stop, Full LED προβολέα με DRL φώτα ημέρας, LCD ψηφιακή οθόνη, πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA (στο Medley S) για σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth και μεγάλο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη.

Piaggio

Το Piaggio Medley είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά κινητήρων Piaggio i-get, στους κυβισμούς 125 κ.εκ. και 150 κ.εκ. Αμφότεροι είναι υγρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ με απόδοση ισχύος 14,75 ίππους και 16,6 ίππους είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας κάθε απαιτητική καθημερινή μετακίνηση. Παράλληλα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της Piaggio η κατανάλωση είναι χαμηλή για κορυφαία οικονομία στο καύσιμο. Θα βρείτε το εκλεπτυσμένο ιταλικό scooter στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio.

Piaggio

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!